Гранітні надмогильні пам



Гранітний надгробний пам'ятник - можливість зберегти спогади про близьких людей на тривалий час.

Важливим фактором вибору матеріалу для надгробного пам'ятника є висока міцність і надійність. Найбільш підходящим є граніт. Крім того вироби з нього виглядають велично і не вимагають складного догляду. Замовити виготовлення надгробних пам'ятників відповідно до власних вимог можна тут https://granitlviv.com.ua/pamyatnyky/.

Основні плюси

Граніт - міцний природний камінь. Він характеризується стійкістю до негативних умов навколишнього середовища. При перепадах температур не виникає ніяких деформацій. А вплив ультрафіолетових променів не змінює його колір. Це означає, що естетичний вигляд надгробного пам'ятника не погіршиться, практично, ніколи.

При цьому догляд за ним не потребує багато часу. Все, що потрібно, так це періодично при відвідуванні кладовища прибирати з нього пил вологою серветкою. Поліпшити його зовнішній вигляд можна звичайної поліруванням.

Граніт відрізняється різноманітність кольорів і фактур. Тому, використовуючи його, можна втілювати при створенні виробів будь-які задумки. На цьому матеріалі легко наноситься за допомогою спеціальних інструментів якісне зображення або гравірування.

Поширені варіанти

Прямокутний гранітний пам'ятник вважається класичним. Він найдоступніший за ціною, що пояснюється простотою виготовлення. Але більш затребуваними є фігурні пам'ятники з нерівними формами. Це складні конструкції, в яких можуть використовуватися плавні лінії та гострі кути. Ефектно виглядають багатогранні асиметричні вироби.

Фігурні пам'ятники завжди дорогі, вони створюються виключно за індивідуальними замовленнями. На них ефектно виглядають різні символічні зображення, наприклад, хрести, птахи, дерева та ін. Також іноді замовляють надгробні статуї або скульптури. Але вартість таких виробів дуже висока. Крім того, щоб їх виготовити майстру знадобитися тривалий час.

Портрети і написи на гранітних пам'ятниках найбільш часто виконуються за допомогою гравіювання. Якщо вона виконана вручну, то гарантується велика надійність і довговічність. Для цього майстер використовується спеціальний інструмент, що нагадує за зовнішнім виглядом олівець. Для механічної гравіювання використовується ударний гравірувальний верстат або лазерне обладнання. Такі пристрої передбачають підключення до комп'ютера, куди попередньо завантажується потрібне зображення.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат