Ультрафіолетовий друг на дереві: особливості процедури



Останнім часом великою популярністю стали користуватися дерев’яні вироби с незвичним малюнком. Для виготовлення таких виробів використовують ультрафіолетовий друк на дереві.

Особливості процедури

Ультрафіолетовий друг на дереві – достатньо поширена процедура, яка дозволяє нанести малюнок на будь-яку поверхню. Основний принцип нанесення ультрафіолетового другу на дерево полягає в тому, що нанесення зображення відбувається за допомогою принтера та спеціальних чорнил.

Готові вироби користуються великою популярністю серед покупців. До основних переваг таких виробів відносять:

  1. Універсальність процедури. Ультрафіолетовий друг дозволяє нанести будь-який малюнок на дерев’яну поверхню.
  2. Якісне зображення. Готова картинка відрізняється високою реалістичністю та яскравістю. Використання такої технології дозволяє створити чітке зображення на дерев’яній поверхні.
  3. Міцність зображення. Готове зображення на поверхні не змінює свого зовнішнього вигляду, навіть при використані механічного впливу. Крім цього, готове зображення не втратить свого початкового зовнішнього вигляду, навіть протягом тривалого часу.
  4. Безпека використаної фарби. Під час нанесення зображення, не виділяється токсичних елементів. Через це, нанесення таким способом зображення не наносить негативної шкоди навколишньому довкіллю.
  5. Матовість зображення. Готове зображення не має неприємних бликів на поверхні. Такий результат досягається завдяки матовості фарби.
  6. Різноманітність кольорів. Сучасні виробники пропонують широкий вибір різноманітних кольорів фарби. Завдяки цьому, можна нанести абсолютно будь-яке зображення різного кольору.

Компанія «decorprint» пропонує ультрафіолетовий друг зображення на різноманітних матеріалах. В роботі використовується сучасне обладнання, яке дозволяє створити якісне та чітке зображення, яке не втратить свого гарного зовнішнього вигляду протягом довготривалого часу.

Замовник може принести свій матеріал на якому буде відбуватися друк, або обрати із представлених виробів. Готове зображення можна відправити через популярні файлообміники або на електронну пошту. Також замовник може попросити відредагувати відправлене зображення, або попросити створити нове.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат