Сайт суспільно-політичної газети "Волинь"



Суспільно-політична газета "Волинь" має свій сайт в Інтернеті. Наприклад, економічні новини можна прочитати тут https://www.volyn.com.ua/categories/economics. У Волинській області це єдина щоденна газета. Вона має найбільший наклад і авторитет. Раніше газета "Волынь-нова" називалася "Вільна праця", "Радянська Волинь", "Волинь". Сьогодні передплатниками є більше 50 тисяч чоловік. Дві тисячі передплатників на Ровенщине.

Історія становлення газети

Головними пріоритетами керівництво вважає безсторонність, об'єктивність і цікавість пропонованого читачам матеріалу. Саме завдяки цим якостям публікації газети заслужили повагу. Як у рядових читачів, так і у критиків, фахівців, журналістів. Публікації орієнтовані на широке коло читачів. Вони цікаві керівникам великих підприємств, пенсіонерам, робітникам і інтелігенції.

Порівняно недавно у газети з'явилася електронна версія. Це сайт "Волинь". Він користується популярністю, особливо у молодого покоління. Газета має практично вікову історію. Її перший випуск вийшов в 1939 році. На деякий час газета не випускалася унаслідок військових дій Другої світової війни. Проте в 1944 році вона знову почала радувати читачів, але змінила назву на "Радянська Волинь".

Рекордних показників накладу газета досягла в 1989 році. Це був наклад 240 тисяч екземплярів. Це був не лише особистий рекорд, але і рекордне тиражування серед обласних видань СРСР.

У газеті в різні часи попрацювали відомі на Україні публіцисти, письменники, журналісти. Наприклад, Анатолій Димаров, Полікарп Шафета, Катерина Зубчук, Петро Мах, Владимир Лис і ін. Не менш відомі особи очолювали газету в якості головних редакторів. З 2016 року засновниками газети є тільки члени трудового колективу редакції.

Газета виходить регулярно і її публікації користуються популярністю. На сайті можна прочитати багато з них у будь-який час доби. Це політичні новини, спортивні події, інтерв'ю з різними відомими особами, актуальні на сьогодні публікації. А також підбірки і галереї фотографій і відеороликів, іншого цікавого фото і відео контенту.

Інформацію про послуги і діяльність газети можна отримати у адміністрації сайту, контакти вказані на нім.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат