Де купити вікна і віконні аксесуари у Львові



Львівська компанія "Вiтраж" пропонує широкий асортимент продукції. Наприклад, у неї можна придбати тканинні ролети https://vikna-dveri.lviv.ua/zhalyuzi/tkanynni-rolety-den-nich/ на вікна. Продукція відповідає вимогам стандартів якості і експлуатаційної надійності. Вона представлена в різних цінових категоріях. На сайті можна вибрати вікна і двері, аксесуари до них різних типових розмірів, кольорів, з різними функціональними і експлуатаційними можливостями.

Основні пропозиції

      • Віконні конструкції.
      • Дверні конструкції.
      • Міжкімнатні двері.
      • Гаражні ворота.
      • Ролокасети.
      • Штори, жалюзі, тканинні ролети і ін.

Продукція має високу якість. Це міцні і довговічні конструкції. Компанія гарантує їх експлуатаційну придатність. Конструкції також мають високі естетичні якості.

Тканинні ролети

Компанія пропонує унікальні рішення. Це система тканинних ролет день-ніч. Вона є різновидом рулонних штор. На вигляд схожа з жалюзі. Основними достоїнствами ролет є практичність, простота і стильний дизайн. Сьогодні такі конструкції мають великий попит. Проте у більшості випадків їх використовують як елемент декору вікон і приміщень. При цьому вони мають прекрасні функціональні можливості.

Основними особливостями тканинних ролет є можливість регулювання світлового потоку. Тонке регулювання можливе завдяки застосуванню в конструкції чергування прозорих і непрозорих смужок тканини. По-суті, в ній застосовані ефекти жалюзі і тканинних ролет.

До переваг ролет також відносять простоту обслуговування. Тканинний матеріал оброблений антистатичними речовинами, що значно спрощує процес відходу. А також відпадає необхідність в пранні тканини. Обробка матеріалу здійснюється по методу сухої хімчистки, сильні забруднення прибирають губкою і миючими засобами.

У системі тканинних ролет застосовані унікальні технології. Це робить їх затребуваними. Вони також є справжньою декоративною прикрасою для вікна і приміщення. Компанія надає ряд супутніх послуг, гарантує якість продукції. На її сайті можна дізнатися про подробиці про її послуги і товари. Консультації надає менеджер, контакти вказані на сайті.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат