Відпочинок в Закарпатті: переваги, розваги, проживання

23.07.2020 12:02 НОВИНИ ПАРТНЕРІВ



Щороку в Закарпаття приїжджають натовпи туристів з України і найближчих країн. Тут багато відпочивальників у будь-яку погоду, у будь-який сезон. Для цього місця немає поняття "Високий попит". Люди відпочивають тут завжди. У цьому місці кожен знайде собі заняття з духу, розміщення згідно з побажаннями і можливостями.

Де зупинитися?

Це питання первинне при плануванні відпочинку у будь-якому місці. Останнім часом став популярним курорт Воєводино. Тут можна відпочивати як сім'єю, так і в індивідуальному порядку. Найголовніше, що комплекс працює у будь-яку пору року.

Зручне розташування дозволяє легко добратися як на власному, так і на громадському транспорті. Тут вас чекає:

  • Спа-комплекс;
  • Ресторани, бари, терассы;
  • Кімнати для переговорів, конферец-залы;
  • Кінний клуб, форелеве господарство;
  • Гірськолижний курорт, парки, тенісний корт і багато що інше.

Усе це розмістилося на 17 гектарах території, яка знаходиться серед величезної кількості дерев, струмків, лужків. Якщо ви хочете відпочити від міської метушні і усамітниться з природою, то це місце ідеальне.

Чому треба їхати саме в Закарпаття?

Постійні туристи виділяють ряд переваг, які примушують повертатися сюди знову і знову.

  • В першу чергу - природа. Саме за цим сюди їдуть туристи. Гірські вершини привабливі у будь-яку пору року будь вони покриті сніговою шапкою або ж осінніми фарбами. Влітку і весною тут дуже багато зелені, чутний спів птахів, течуть струмки. Ці пейзажі незаймані рукою людини, збережені в первозданному виді. Тому це варто побачити.
  • Різноманітні послуги. Послуги, що надаються в цьому краю, можуть задовольнити абсолютно будь-якого мандрівника. Тому тут люблять відпочивати і сім'ї з дітьми, і молодожони, самотні туристи. Усі отримають те, що бажають від такого відпочинку.
  • Багато розваг. Навіть якщо ваш бюджет обмежений, то все одно можна насолодитися цим місцем. Найпопулярніше тут гірськолижний відпочинок, але, якщо це вам не до вподоби, тобто інші розваги: прокат велосипедів, пробіжки по гірській місцевості, прогулянки на конях, риболовля, сауна, рафтинг, походи, апитерапия, басейн, настільні ігри, теніс, більярд.
  • Атмосфера. У цьому місці вона особлива, що тільки додає відпочинку шарму. Тут вам розповідять про місцеві традиції, культуру, проведуть екскурсію. Ви поринете з головою в місцевий колорит і станете його частиною.
  • Кухня. Якщо любите смачно поїсти, то вам точно сюди. Можна скуштувати етнічні блюда і фірмові напої. Вони викликають особливий захват у туристів. Ще ніхто не залишався байдужим. Особливо запам'ятовуються екологічні сири, м'ясні блюда, алкоголь і приправи.

Жителі Закарпаття дуже гостинні, зроблять привітний прийом. Вони завжди з посмішкою зустрічають гостей і раді абсолютно усім. Когось це дивує, а когось примушує повертатися в цій край знову і знову.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат