Робота за смаком: чим привабити співробітників в тексті вакансії?

22.07.2020 17:05 НОВИНИ ПАРТНЕРІВ



Для власників компаній пошук кваліфікованих кадрів   завдання першорядне. Чим більше в штаті людей компетентних, здорових, відповідальних і працелюбних - тим вище прибутковість підприємства. Перед тим, як розмістити вакансію на Jobmix.net, подумайте, що ви готові інвестувати в свій головний актив — персонал.

Дистанційна робота і гнучкий графік. Один з головних магнітів нашого часу. В умовах карантину вижили фірми, які зуміли перерозподілити функціонал і перевести людей на дистанційну роботу. Багатьом сподобалося, і повертатися в обридлий 8-годинний графік працівники не хочуть. Надайте вільний графік, за умови виконання всіх обов'язків.

Медичне страхування. Найпотужніший плюс вашої вакансії. З огляду на вартість медичних послуг, співробітники погодяться на меншу зарплату за умови якісного покриття медичної страховки.

Премії і бонуси. Зарплата + % від прибутку, премії за виконаний проект або збільшення продажів завжди надійно утримують співробітників.

Знижки та опціони на акції. При заповненні вакансії багато роботодавців про це забувають. Можливість купувати товари або послуги на пільгових умовах затягує працівників і підвищує рівень продажів.

Оплата навчання. Ви можете обумовити в контракті обов'язковий строк, який повинен відпрацювати працівник з оплаченим компанією навчанням. Варіант дешевше і ефективніше - курси іноземних мов, автошкола, розширені IT програми.

Free-відпустки. Люди цінують час вище грошей. Можливість брати в рік необмежену кількість відпусток і право зірватися в гарячий тур в будь-який момент, але не на шкоду роботі, цінується співробітниками дуже високо.

Оплата оздоровчих програм. Абонементи в басейн, тренажерний та фітнес-зал зацікавлять співробітників, які ведуть здоровий спосіб життя.

Корпоративні програми. Відпустки у екзотичних країнах або на українських курортах, виїзні тренінги, психологічні семінари, офісна йога, поїздки в ліс формують образ стабільного дружного колективу.

Комфортний офіс. Опалювальний просторий офіс з кондиціонером і якісним ремонтом, зручна техніка, ергономічні меблі, кавоварка, цукерки і снеки, настільні ігри та зелені релакс-зони, кейтеринг в обідню перерву - всі ці дрібниці формують образ турботливого і не байдужого до своїх співробітників власника.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат