Як обрати харчування для тварини



Домашні тварини потребують повноцінного харчування. Нажаль натурального харчування буває недостатньо, тому власники додають до раціону харчування своєї тварини спеціальний корм. клуб 4 лапы для собак средних и крупных пород пропонує велику різноманітність кормів для тварини.

Різновидності харчування

Спеціалізоване харчування для тварин дозволяє створити повноцінний раціон для домашнього улюбленця. Існує декілька різновидів спеціалізованого харчування для тварин. В першу чергу, харчування розділяють в залежності від форми випуску. Виділяють наступні категорії:

  1. Сухий. В склад такого корму входить комплекс вітамінів та корисних мікроелементів, які необхідні для повноцінного харчування тварини.
  2. Консерви. В склад цього корму входять зазвичай відварені продукти. Крім цього, основу всього корму становить вода.

Також на прилавках магазинів зустрічається заморожений корм. До цього харчування входять натуральні компоненти природного походження.

Окремо потрібно виділити корма для лікувального харчування. Сюди відносять різні корма, які виписують тваринам, які страждають деякими захворюваннями.

Також для тварин існують полегшені корма. Таке харчування необхідне для тварин із зайвою вагою. До складу лікувального корму також входять поживні речовини, які необхідні для повноцінного розвитку тварини.

Зазвичай при виборі корму необхідно звертати увагу на наступні показники:

  1. Вік тварини. Харчування для цуценят відрізняється від складу звичайного корму.
  2. Наявність захворювань. Якщо у тварини є захворювання, то обирають спеціальний корм, який відповідає всім критеріям.
  3. Зайва вага або період вагітності. В цей час тваринам також потрібен спеціальний корм, який відрізняється по своєму складу від звичайного.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат