Знижка пенсіонерам при автострахуванні



Послуга автострахування в Україні користується великим попитом у всіх вікових категорій водіїв: молоді, середнього віку і пенсіонерів. В Україні держава підтримує пенсіонерів і надає їм знижку 50% на оформлення страховки для автомобіля. Наша компанія пропонує послуги страховки за полісами КАСКО і ОСАГО зі знижкою пенсіонерам при страхуванні. Все, що потрібно для оформлення - це документи на машину і пенсійне посвідчення.

Всі категорії пільговиків, для кого в України надається знижка при страхуванні перераховані на сайті https://avtocivilka.net.ua/.

Як оформити автострахування со знижкою пенсіонеру

Автоцивiлка зі знижкою оформляється тільки на власника машини, це неможливо зробити за дорученням від іншої особи. Так що для оформлення знижки потрібно тільки особиста присутність. Щоб отримати знижку, пенсіонер повинен зробити наступне:

  1. Звернутися до страхового агента.
  2. Надати документи: техпаспорт і пенсійне посвідчення.
  3. Заповнити заяву на страховку.
  4. Оплатити послугу.

Автоцивiлка оформляється на власника

Якщо власник є пенсіонер, він повинен обов'язково надати пенсійне посвідчення, щоб отримати знижку 50%, яка покладається пільговим категоріям. Також власник авто може купити автоцивілку онлайн, не відвідуючи офісу страхового агента. В цьому випадку автовласник просто заповнює анкету на сайті і надає скан-копії або фотографії документів. Отримати страховку можна буде через 5 хвилин після подачі заяви, на паперовому бланку або в елетронному вигляді.

Замовити автоцивілку для пенсіонера онлайн

Якщо ви бажаєте купити поліс автоцивілки не виходячи з дому, ви можете зробити це онлайн, заповнивши анкету і надавши копії документів. Далі ви оплачуєте страховку з урахуванням знижки та чекаєте хвилин 5-10 поки ії оформлять і надішлють файл. Якщо ви не впевнені з підготовкою документів і подачею заявки, наша компанія допоможе вам в оформленні всіх паперів і візьме всі турботи на себе. Як тільки автостраховка буде готова, вам подзвонить агент і запросить в офіс з документами. При собі також потрібно буде мати пенсійне посвідчення особи.

купити поліс автоцивілки

Відгуки клієнтів говорять самі за себе: автовласники, які звернулися до нас за допомогою, оцінили оперативність роботи наших співробітників, отримали бажану знижку і залишилися дуже задоволені нашим сервісом. Якщо вам потрібна консультація по знижці або оформлення страховки, телефонуйте нам або залишайте заявку на сайті. Ми чекаємо ваших заявок і завжди готові допомогти в оформленні документів!

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат