Важкий дим на весілля: на що потрібно придивитися?

06.07.2020 11:31 НОВИНИ ПАРТНЕРІВ



Урізноманітнити будь-яке свято, наповнити його неповторною атмосферою романтики та магії можна за допомогою важкого диму. Це такий сучасний вид святкових ефектів, котрий можна використовувати у приміщенні. Така ось генерація густого білого диму, який стелиться низько по підлозі і нагадує повні хмаринки або невідчутний, густий водоспад. Він не має запаху та є абсолютно безпечним для навколишнього середовища і людини. Неймовірно красиво та зворушливо виглядає важкий дим під час першого танцю молодих на весіллі. Таким чином, важкий дим Львів можливо замовити у спеціалістів на спеціалізованому сайті по дуже прийнятній і хорошій ціні.

Унікальність та інші переваги важкого диму

Важкий дим зовсім не те саме, що й туман, котрий звикли бачити на танцмайданчику у клубі. Він відрізняється від останнього неймовірно простою схемою експлуатації, візуальною наповненістю та густотою. Щоб перетворити підлогу в справжнє захмарене небо, необхідно лише ввімкнути генератор із сумішшю сухого льоду, направити агрегат у сторону щасливих молодих або на сцену та насолоджуватися неймовірним спецефектом. Газ, що можна отримати із цього обладнання набагато важчий за повітря, тому він концентрується знизу. Щодо інших переваг важкого диму, то ось вони:

  • швидкість генерування льоду у дим;
  • автоматичне вимкнення;
  • безпечність під час експлуатації агрегату;
  • мінімум додаткових елементів для роботи обладнання;
  • не потрібно прикладати людську силу;
  • придбати генератор можна дистанційно через інтернет, що дуже важливо у період підготовки до весілля.;
  • ефектні фото та відео з молодими.

Для роботи генератора протягом 10-15 хвилин достатньо 10-15 кг сухого льоду. Після того, як «їжа» обладнання закінчиться, він вимкнеться. Все дуже просто, безпечно і ефективно.

Чи дійсно низький дим безпечний?

Дим являється повністю безпечним і для навколишнього середовища, і для здоров’я людини. Він не впливає на зір, не викликає болю у очах або якогось дискомфорту. Він не має запаху і не ускладнює дихання. Дим не залишає ніяких слідів на шкірі чи одязі, а тому нареченій не доведеться хвилюватися за свій білосніжний наряд.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат