Як зробити морозиво пломбір в домашніх умовах?



На сьогоднішній день, багато хто намагається в домашніх умовах зробити ніжне морозиво, ще й з кремовим смаком. Щоб приготувати подібний десерт, який би характеризувався легкістю і простотою в процесі приготування, необхідно мінімум інгредієнтів з мінімальною кількістю в кожному окремому продукті жирності. Саме від низького відсотка жирності залежить те, наскільки смачним, легким і ніжним буде морозиво пломбір. На спеціалізованному сайті також можливо подивитися варіанти приготовуння.

Поради приготування смачного домашнього пломбіру

Одним з головних компонентів, без якого жодне морозиво не вийде - це молоко. І щоб все було на рівні, слід підбирати якісні молочні продукти. Серед основних порад, слід виділити такі:

  1. З молока можна приготувати найпростіше морозиво. Все просто - застосувати слід автоматичну мороженицю. Такий пристрій здатен перемішати молоко вчасно і забезпечити замерзання, а також не дасть, щоб всередині з’явилися величезні кристали з льодом. Якщо ж такого кухонного приладу немає на кухні, тоді слід перемішати міксером всі продукти і поставити в морозилку на 4 години - не менше. Щогодини морозиво потрібно буде перемішувати міксером.
  2. Щоб морозиво замерзло в ідеальних формах, слід використовувати виключно пластикову форму або таку, яка гнеться. Природно, що збиту масу з морозивом все одно доведеться перемішувати час від часу. У разі, якщо маленьких форм немає, тоді є сенс все помістити у велику форму. Але, краще все-таки маленькі форми.
  3. Використання добавок. Це можуть бути різні інгредієнти на зразок сухого молока, желатину, агар-агар, крохмалю, цукрової пудри, лимонного соку і так далі. Головне не переборщити з додаванням, адже на 1 літр молока всього лише потрібно не більше 1 столової ложки будь-якого з інгредієнтів (можливо регулювати більше чи менше). Ще, як родзинку, додають в молоко коньяк - таке блюдо сподобається тим, хто шанує коньяк.

Ще, останнім часом, дуже популярним є використання різних присипок, топінгів, а також соків, фруктів, арахісу, горішків і інших інгредієнтів, якими можна урізноманітнити пломбір. Головне, щоб дотримуватися калорії для тих, хто на дієті або ж хоче схуднути. Можна використовувати в якості добавок літні фрукти і ягоди, та й ними можна відразу ж і прикрашати десерт.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат