Тканинні ролети

29.06.2020 12:08 НОВИНИ ПАРТНЕРІВ



Тканинні ролети - простота догляду в поєднанні з доступною ціною.

Тканинні ролети це сучасні віконні конструкції, які надійно захищають приміщення від ультрафіолетових променів та створюють підвищену комфортність в приміщенні. особливості конструкції – наявність  прямокутного полотна, яке намотується на трубчатий вал, розташований зверху вікна. Вироби – це чудова альтернатива класичним шторам і традиційним жалюзі. У широкому розмаїтті кольорів та фактур ролети тканинні пропонує компанія "Жалюзі-Сервіс". Її вироби відрізняються високою якістю. Після придбання виробів на них видається гарантія.

Управлятися такі конструкції можуть вручну або за допомогою електроприводу. Вони бувають двох видів:

  • Відкриті. У них використовується не закритий вал, на який накручується тканинне полотно.Такы конструкції відрізняються доступною ціною.
  • Закриті. В них вал встановлюється в спеціальному закритому коробі. Тобто полотно після скручування залишається закритим від сторонніх очей, що забезпечує більш естетичний зовнішній вигляд.

Для виготовлення ролетів використовуються натуральні бавовняні або льняні тканини з додаванням синтетичних волокон. Це забезпечує хороші експлуатаційні якості та тривалий термін служби без втрати естетичних якостей. Тканинні ролети можуть застосовуватися як з додатковими завісами, так і без них.

Головною привабливою особливістю виробів є те, що вони чудово поєднуються з інтер'єрами в різних стилях. Ролети пропонуються виробниками в різних колірних відтінках. Тому підібрати їх під певний дизайн приміщення абсолютно нескладно:

  • У строгих ділових інтер'єрах робочих кабінетів краще виглядають ролетні полотна з однотонних матеріалів.
  • У вітальнях в залежності від обстановки підходящим варіантом являються яскраві вироби з оригінальними орнаментами або природними мотивами.
  • У спальнях для акценту на спокійній обстановці кращий вибір - тканини пастельних відтінків.

При виготовлення ролетів використовувані тканини просочуються спеціальними речовинами. Це покращує показники вологостійкості. Матеріал не мнеться при експлуатації, тому вікна зберігають гарний вигляд. Крім того вироби набувають антистатичних властивостей. Завдяки цьому на поверхні тканини не збирається пил, та вироби не вбирають запахи. Виконувати очищення ролетів можна на традиційними способами за допомогою звичайних побутових хімічних засобів.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат