Ремонт турбокомпресорів

23.06.2020 15:04 НОВИНИ ПАРТНЕРІВ



Хоча виробники й запевняють, що їх обладнання прослужить максимально довгий термін, але будь-яке обладнання не застраховане від проблем. Тому, якщо ваш двигун почав гірше працювати, то це перший дзвіночок, що треба терміново звернутись до фахівців.

Основні ознаки, що є проблеми з турбіною:

  • Двигун різко втрачає потужність. Це відбувається на етапі розгону, тому, якщо ви помітили такі зміни, не чекайте, а терміново прямуйте до нашого сервісу;
  • Якщо ви помітили вихлопний дим чорного, темно-синього або білого кольору, то це говорить про те, що є проблеми із герметичністю маслопроводу. Якщо причина саме у мастилі, то коли ви відкриєте капот, то зможете побачити сліди на корпусі турбокомпресора;
  • Високий шум, свист або металеве брязкання. Якщо мова йде про бензинові двигуни, то все це вказує на зношені підшипники, або проблеми з іншими елементами силового агрегату. Для дизелів свист під час розгону нормальне явище, але коли машина починає працювати на середніх оборотах, то звук зникає.

Якщо ви помітили хоча б одну із цих ознак, то вам потрібен якісний ремонт турбіни. Перший і найважливіший етап - це діагностика, адже механікам треба вияснити, що конкретно сталось: пошкоджена герметизація масляних приводів, зносився картридж або прокладка чи потрібне міняти весь вузол.

Компанія «Centr Turbin» має великий досвід роботи із турбокомпресорами всіх відомих моделей, тому ми виконаємо будь-якої складності ремонт турбін. Ціна залежить від декількох факторів: по-перше, це складність. Якщо вам треба лише замінити масло та картридж, то це буде коштувати дешевше, ніж, якщо потрібно полагодити інтеркулер або іншу дорогу деталь. По-друге, остаточна сума залежить від обсягу робіт.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат