Основні та додаткові функції пральних машин: допомога господаркам

22.06.2020 11:07 НОВИНИ ПАРТНЕРІВ



Пройшли часи, коли неприємний запах і плями з одягу виводили вручну. На допомогу домогосподаркам прийшли пральні машини, завдяки яким більше не треба витрачати зусилля на ці клопоти. Сучасна техніка для дому вражає необмеженими можливостями для ефективного очищення білизни будь-якого типу. На ринку представлені моделі з основними та додатковими функціями, але не всі вони знаходять застосування серед користувачів. Розглянемо набір можливостей пристроїв, щоб визначитись з їх перевагами та необхідністю.

Основні функції пральних машин – базові здібності сучасних моделей

Побутова техніка для очищення одягу від забруднень має стандартний перелік виконуваних дій. Кожна з них має різний набір характеристик для коригування в залежності від типу тканини й виду забруднення. Процес очищення білизни передбачає три етапи:

  1. Прання. Для виконання цієї функції пристрій пропонує обрати відповідну температуру для виробів із хлопку, льону, синтетики, тонких тканин або шерсті.

  2. Полоскання. На цьому етапі у відсіки з миючими засобами потрапляє чиста вода, яка запускає роботу двигуна та обертальні рухи в барабані. Білизна виполіскується декілька разів. Крім того, користувач може використати цю функцію окремо, не запускаючи весь процес прання.

  3. Віджим. Завершальна стадія, яка дозволяє позбутись зайвої води. Після полоскання збільшується кількість обертів барабану, а рідина під дією відцентрової сили стікає крізь його отвори у бак. Від швидкості віджиму залежить, наскільки сухою буде білизна.

Додаткові функції пральних машин: необмежені можливості для кращого ефекту

Крім базового переліку дій у побутових пристроях передбачені спеціальні, які дозволяють користувачам забути про домашні клопоти.

  • Функція пара. Передбачена для ефективного видалення навіть складних плям без використання хімічних засобів. Такий спосіб обробки підходить для виробів із делікатних тканин.

  • Економічне прання. Функція передбачена для користувачів, які бажають скоротити витрати води та електроенергії. До того ж, тривалість прання зменшується майже вдвічі, що дозволяє швидко очистити невелику кількість речей.

  • Прасування. Машина віджимає білизну більш делікатно, завдяки чому вона не мнеться. Вологий одяг із барабану легше прасувати.

  • Додаткове полоскання. Функцію можна використовувати у випадках, коли необхідно краще видалити залишки мильної води.

  • Нічний режим. Дозволяє запускати прання навіть тоді, коли ви спите. Машина виконує тільки тихі фази, пропускаючи процес віджиму. Після закінчення прання пристрій не подає звукових сигналів.

  • Половинне завантаження. Функція надає можливість запустити машину з невеликим обсягом білизни та передбачає економію води й електроенергії.

  • Режим відкладеного прання. Технологія, з якою запуск машини почнеться у встановлений час. Достатньо завчасно завантажити білизну у барабан і засипати порошок.

Пральна машина полегшує життя та звільняє користувачів від частини хатніх клопотів. Основні та додаткові можливості сучасних моделей перетворюють побутову техніку на багатофункціональних помічників. Із такими пристроями можна не турбуватися про зовнішній вигляд білизни.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат