Вибираємо найзручніші обідні стільці



Кухня - найважливіше місце у будинку. Адже саме тут збирається уся сім'я, щоб повечеряти, обговорити важливі питання, відмітити свята і прийняти гостей. Важливіше чим смачно приготована їжа, являються продумані і зручні меблі. Особливо треба правильно вибрати кухонні стільці. Тільки заздалегідь продумайте якого ефекту хочете добитися: урочистої обстановки, сучасної або домашньої.

Перше, що треба знати - розмір і форму столу. Краще вибирати всі разом, але якщо сталося інакше, то місця повинно бути предостатньо, щоб усі члени сім'ї могли розміститися з комфортному і не штовхатися ліктями. У цьому питанні стіл грає важливу роль. Наприклад, стіл квадратної або прямокутної форми вміщує куди більше гостей, ніж круглою. Також кількість ніжок треба враховувати при виборі кількості стільців. Важливо, щоб вони нікому не заважали. Кожній людині за столом треба відвести приблизно 50 сантиметрів.

Останнім часом набирає популярність тренд - стіл і стільці не з одного комплекту. Але тут варто пам'ятати про те, що стілець, який попався першим під руку, може не підходити до столу. Треба домагатися у всьому балансу, елегантності і стилю. Трохи перестараєтеся і ваша столова зона виглядатиме безглуздо.

Важливо, щоб форми співпадали. Наприклад, до круглого столу стільці круглої або округлої форми, а до прямокутного квадратні. Навіть якщо з кольором ви помилитеся, то за формою буде все виглядати приємно. Ще однаковою має бути товщина ніжок. В крайньому випадку допускається поєднання товстих ніжок столу і тонких ніжок стільців, але ніяк навпаки.

Якщо хочете стільці з підлокітниками, то подивитеся знову ж таки на стіл. Оцініть наскільки вони будуть доречні і як стілець засовуватиметься. Якщо підлокітники заважають, то краще відмовитися від такої ідеї. Ще один важливий момент - легкість переміщення. Адже обідній стіл завжди коштує нерухомо, а стільці мобільні. Якщо стіл можна вибрати досить масивним, то стільці потрібні легені. Якщо керуватися цими простими порадами, то можна легко вибрати обідні стільці.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат