Як і де можна використати повітряні кульки?



Повітряні кулі люблять усі діти. Але це не лише цікава іграшка для дітей, а й декоративний елемент для оформлення різних локацій. Кульки часто використовують для прикраси кімнат на різні урочистості: новорічний вечір, весілля, день народження, хрестини тощо. Ви знайдете багато цікавих варіантів для своєї події, якщо вам знадобляться повітряні кульки Львів.

Зазвичай кулі виготовляються з латексної гуми, яку згодом наповнюють повітрям або гелієм. Завдяки цьому такі вироби можуть плавати у повітрі. Повітряні кулі мають різну форму, але найпоширенішою є сферична. Передусім, вони повинні бути щільними, щоб повітря не витікало з них, а також мати невеликий отвір для надування.

Де ще використовують повітряні кулі?

Повітряна куля – це також цікава формою реклами для компаній. Все частіше можна знайти маркетингові компанії, які пропонують повітряні кулі з друком логотипів бренду. Принти найчастіше робляться на латексних варіантах, оскільки це доволі міцний і гнучкий матеріал. За допомогою таких кульок компанії можуть створити певний імідж, а також підвищити впізнаваність торгової марки. Їх можна повісити в будь-якій точці компанії та навіть дарувати клієнтам.

На світовому ринку можна знайти широкий асортимент, коли мова йде про декоративні кулі серед компаній і виробників. Найширша група повітряних куль – це кульки з латексу, які можна зустріти в різних формах, кольорах і з різними принтами. Окрім латексних, популярні також вироби з фольги. Вони безпечніші для дітей і більш довговічні. Кульки з фольги переважно наповнюються гелієм, а не звичайним повітрям.

Кульки з фольги в різних формах гарно прикрасять будь-яку вечірку. Якщо мова про дитяче свято, то можна замовити вироби у формі плюшевого ведмедика або хмаринок. Їх можна прикріпити до дитячого стільця чи ліжечка або розмістити біля святкового столу. Повітряні кулі з друкованими номерами – це чудове рішення, щоб прикрасити кімнату до дня народження. Вони підкреслять характер церемонії та вкажуть на кількість років, яка виповнилася імениннику.

Наповнення куль гелієм

Гелій можна використовувати для наповнення латексних і фольгованих кульок. Перші – легші, ніж другі, тому потрібно вибрати правильний розмір. Якщо ви хочете наповнити гелієм кульки з латексом, зважайте, що без потрібного балонного засобу вони швидко втрачають гелій.

Його можна використовувати для наповнення будь-якого типу повітряної кулі, але «плаватимуть» лише кулі певних розмірів. Буває, що фольговані варіанти іноді погано зчеплені – і мають неправильний потік повітря. Тому краще завжди мати одну чи кілька в запасі, особливо якщо ви плануєте створити з кульок якусь композицію.

Палички для повітряних куль

Завдяки їм ви можете демонструвати повітряні кулі на своїй вечірці. Палички допоможуть керувати кулями й дозволять створити фантастичні композиції. Тоді їх можна буде носити в руках або помістити у вазу. Повітряні кулі на пластикових паличках також можна розміщувати у квіткових горщиках або інших декоративних елементах.

Останнім часом дуже популярні світлодіодні кулі, що світяться в темряві. Вони сяють приблизно 20 годин від їхньої активації. Такі кулі доступні в різних кольорах, хоча найчастіше вибирають срібні та золоті. Можна знайти варіанти у формі зірочок, сердечок, героїв мультиків тощо. Магазини прикрас для вечірок пропонують повітряні кулі різних у формах, кольорах і розмірах, які ідеально відповідають характеру багатьох свят. Це буде гарне та цікаве доповнення, яке порадує всіх присутніх.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат