WASHINGTON Concept House — модний житловий комплекс бізнес-класу в центрі Києва



Житловий комплекс WASHINGTON Concept House — новий символ сучасної архітектури на мапі Києва. Об’єкт вирізнятиметься динамічним фасадом, вигляд якого змінюється залежно від точки огляду й освітлення. У розпорядженні резидентів — домашній кінотеатр, сигарний лаунж і спеціальні сейфи для зберігання ексклюзивних винних колекцій. Візитівка проєкту — сервіс «особистий кухар».

Знайомство з проєктом

WASHINGTON Concept House — проєкт SAGA Development. Ретельно продумана концепція, престижна локація, безпека, якісний сервіс, інновації, створення ком’юніті — аспекти, які є вкрай важливими для девелоперської компанії.

Резиденти залишаються в епіцентрі світських, культурних та бізнес-подій Києва, і водночас ніхто і ніщо не порушує їх особистий простір. Максимальний комфорт забезпечує розташування ЖК ВАШИНГТОН. Об’єкт будується на вулиці Лабораторній, де не чути шум великих доріг. До популярних ресторанів і кондитерських, скверів і велнес-центрів, арт-об’єктів і бізнес-просторів, дитячих садочків та центрів раннього розвитку рукою сягнути. 30 хвилин на автівці — і ви в міжнародному аеропорту «Бориспіль».

У будинку працюватимуть системи відеоспостереження та контролю доступу, а також автоматична протипожежна сигналізація. Передбачено системи кондиціонування, очищення та іонізації повітря.

Будь-які питання, пов’язані з обслуговуванням будинку, лягатимуть на плечі управляючої компанії ATMOSFERA. Одна з переваг об’єкту — система «розумний будинок». Власники нерухомості також зможуть встановити систему «розумна квартира». Оплачувати комунальні послуги можна буде в мобільному застосунку SFERA.

Квартири в ЖК WASHINGTON Concept House

Продається 107 квартир бізнес-класу з панорамними вікнами й ергономічними плануваннями. Вдень сонячного світла вдосталь у будь-якому куточку помешкання. Висота стелі — 3 метри. Якщо ви шукаєте надійний варіант для інвестування, зверніть увагу на однокімнатні квартири площею від 53,22 до 79,26 кв. м. Найвигідніше купувати квартиру на ранніх етапах будівництва об’єкта. На момент введення в експлуатацію квадратний метр коштуватиме дорожче.

Двокімнатне помешкання площею від 75,15 до 89,06 кв. м — бездоганне рішення для подружжя, молодої дівчини або холостяка. Трикімнатні (від 113,79 до 170,08 кв. м) та чотирикімнатні (від 145,6 до 166,92 кв. м) квартири — ідеальний варіант для поціновувачів вільного простору.

Приваблива пропозиція для інвесторів — помешкання з терасами, де можна медитувати, читати книги, організовувати коктейльні вечірки.

Щоб дізнатися детальніше про проєкт WASHINGTON Concept House та актуальні ціни на нерухомість, телефонуйте до відділу продажу.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат