Чотирикімнатні квартири з вікновидом на ліс у ЖК О2 RESIDENCE



Якщо ви обожнюєте ранкові прогулянки у сосновому лісі, а безпека, якісний сервіс та можливість оперативно дістатися в центр Києва для вас вкрай важливі, зверніть увагу на ЖК О2 RESIDENCE. Резиденція знаходиться в оточенні природи, за 30 хвилин на автівці від Хрещатика. Її безперечними перевагами є екологічність та концептуальна інфраструктура.

Переваги чотирикімнатних квартир

Площа чотирикімнатних квартир в O2 RESIDENCE сягає 104,82–137,66 кв. м. Передбачено два рівні. На першому знаходиться спальня, що межує з ванною кімнатою, вітальня, санвузол для гостей та кухня з виходом на балкон. На другому — дві спальні, ванна кімната та балкон, звідки можна милуватися краєвидом на соснові крони за келихом вина.

Є можливість спланувати все, про що ви завжди мріяли: простору гардеробну кімнату, стильний кабінет, лаунж з підвісним кріслом, зону для медитацій, домашній кінотеатр. У дитячій кімнаті буде доречною грифельна стіна для розвитку творчих здібностей малечі. Біля одного з вікон можна розмістити телескоп для споглядання зоряного неба.

Знайомство з проєктом нерухомості

Проєктом передбачено зведення дванадцяти будинків, висота яких обмежена сімома поверхами. Візитівка житлового комплексу О2 РЕЗИДЕНС — власна екоферма з системою надійних теплиць для вирощування зелені й овочів, у якості яких не буде жодних сумнівів. Буде можливість садити фруктові дерева.

Мешканці не обмежені у варіантах дозвілля: ранкові та вечірні пробіжки на свіжому повітрі, пікніки біля озера, збирання грибів у лісі, йога на зелених галявинах, велопрогулянки, волейбол і баскетбол, теніс і мініфутбол, бадмінтон і сапбординг.

Передбачено такі об’єкти інфраструктури, як дитячий садок, центр раннього розвитку, школа, медична клініка. Буде відкрито ресторани й кав’ярні-кондитерські, beauty-салони й SPA, супермаркет і хімчистку.

Задля безпеки заплановано системи контролю доступу та відеоспостереження за суспільними просторами. Для обслуговування будинків передбачено SFERA living system, що включає управляючу компанію ATMOSFERA, мобільний застосунок SFERA і систему «розумний будинок». Буде можливість встановити систему «розумна квартира». Щоденний комфорт резидентів забезпечуватиме консьєрж-сервіс. Для зручності автовласників запроєктовано паркінг із зарядними станціями для електромобілів.

На офіційній вебсторінці проєкту можна ознайомитися з 3D-картою резиденції та переглянути аерообліт. Щоб дізнатися ціни на нерухомість, телефонуйте до відділу продажів.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат