Чому варто вибрати сайдинг для будинку?



Сайдинг – це фасадне облицювання, в основі якого використовується ПВХ. Передусім його рекомендують для утеплення конструкцій із дерева. Також цей матеріал часто застосовують для багатоквартирних будинків або промислових будівель. На сайдинг у Львові ціна доволі доступна, тож це одна з причин, чому матеріал має значний попит.

Зважайте, що на ціну також може вплинути сировина, яку використовують для створення матеріалу. Наприклад, для виготовлення вінілового сайдингу потрібен ПВХ у гранулах і багато різних модифікаторів, щоб зрештою він мав потрібні механіко-фізичні властивості. Якщо мова про імпортне виробництво, то компоненти зазвичай недешеві – це й позначається на загальній вартості виробу. Якщо виробник використовує багато вторсировини, порушуючи технологію, то матеріал може бути дуже дешевим, але недостатньо якісним. Тож при виборі зважайте на середньоринкові цінові показники.

Переваги сайдинга

Передусім сайдинг значно дешевший, ніж фасад із дощок. Цей матеріал можна використовувати як фасадну обшивку, адже він не іржавіє – і тому стійкий до погодних умов (це пов’язано з його механічною міцністю). Тож варто купити сайдинг у Львові, щоб використати його для вашої будівлі.

Він не потребує технічного обслуговування. Достатньо періодично чистити його водою та мийним засобом. Зазвичай виробники надають гарантійний термін на матеріали (це можуть бути кілька десятків років). Вагома перевага – можливість вибрати варіант із широкого спектру кольорів і форм, які можуть максимально змінити наш фасад.

Деякі мають негативний досвід із використанням сайдингу. Але це відбувається внаслідок непродуманих рішень, які не відповідають формі будівлі. Правильний вибір і точна збірка здатні показати сайдинг як привабливе та практичне рішення.

Хоча його монтаж відносно простий і швидкий, потрібно ознайомитися з основними принципами та рекомендаціями, яких слід дотримуватися. Установка так само важлива, як і якість придбаних панелей. Монтаж починається з нижніх частин будівлі. Це частини, розташовані не вище, а під стелею підвалу. Адже саме він захищає нижні частини будівлі від несприятливих факторів (передусім – від води).

Як вибрати сайдинг?

Передусім важливо правильно підібрати сайдинг відповідно до корпусу будівлі. Що це означає на практиці? Такий матеріал підходить переважно для будинків, у яких простий корпус – позбавлений додаткових деталей. Сайдинг виглядає значно краще на низьких будівлях, ніж високих.

Важливий елемент при виборі – це також вміла гра кольорів. Варто вибирати змішані відтінки, змінюючи кольори навіть взаємодоповнюючих елементів. Головне – не викликати при цьому ефект надмірної насиченості кольорів. Сьогодні дуже популярний дизайн, який імітує лаковане дерево, але кожен підбирає варіант відповідно до своїх смаків.

Сайдинг почав здобувати популярність у 90-х роках минулого століття. Однак і зараз правильно підібрані та встановлені панелі будуть дуже практичними та сучасними. Адже цей матеріал може чудово оформити фасад без необхідності у надмірних фінансових витратах. Звертайтеся до Модерн Плюс, щоб отримати якісну продукцію за вигідною ціною. Тепер ви знаєте про сайдинг більше – сподіваємося, ця інформація допоможе вам визначитися й підібрати найкращий варіант саме для вашої будівлі. Бажаємо успіхів!

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат