Як вибрати матрац для подружньої пари?

26.05.2020 18:39 НОВИНИ ПАРТНЕРІВ



Створення нової сім'ї завжди супроводжується різними клопотами стосовно перебудови побуту, який раніше був розрахований на одну особу, а тепер повинен бути комфортним обом. Одне з першорядних завдань – зручне ліжко з якісним ортопедичним матрацом. Цей виріб повинен забезпечувати комфорт обом користувачам, витримувати підвищені навантаження, а також підходити під інші вимоги та побажання подружжя. Розглянемо оптимальні варіанти моделей для пари, особливості конструкції, які будуть корисні в даному випадку.

Поздовжнє зонування

Досить поширена ситуація, коли вага подружжя істотно розрізняється, і вибираючи підтримку під одного з них, для іншого ліжко виявиться незручним. Вихід з ситуації є, поцікавтеся в інтернет-магазині матраців про наявність моделей з поздовжніми зонами. Це вироби розділені на жіночу і чоловічу половину. Одна сторона більш м'яка, інша – більш жорстка. Партнер з меншою вагою буде зручно почуватись на м'якій половині, а з більшою отримає оптимальну підтримку завдяки помірній або посиленої жорсткості. Подібні вироби є у багатьох європейських брендів, а також вітчизняних:

  • Zephyr;
  • Sleep&Fly Fitness;
  • Династія;
  • Yellow;
  • Doctor Health.

Варто зазначити, що у якісних моделях перехід з однієї зони в іншу не відчувається і не створює ніякого дискомфорту, різниця лише у внутрішньому наповненні, яке здатне витримувати більшу вагу.

матрац

Подвійні пружини

Другий варіант забезпечити здоровий сон людям з різною вагою – технологія подвійних пружин. Їх також називають Dual Spring, Double Spring, кенгуру. Блоки мають конструкцію пружина в пружині. Зовнішня обмотка більш м'яка, має збільшений діаметр і надає якісну підтримку при меншому навантаженні. А внутрішня пружина більш жорстка і низька, якщо вага користувача перевищує показники зовнішньої, то підключається вона. Такі пружини дозволяють повноцінно користуватися обома половинами матраца, незалежно від ваги. При цьому для обох членів подружжя поверхня буде залишатися однаково зручною і пружною.

В залежності від обраної моделі подвійну конструкцію можуть мати як всі пружини, так і кожна друга. Перший варіант підійде для пар з великою різницею в вазі, другий для людей з незначною. Як і в параметрах будь-яких інших ортопедичних матраців, тут виробники вказують максимально допустиме навантаження на спальне місце, яке може досягати показника 250 кг. Сподіваємося, наша стаття була для вас корисною.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат