Сендвіч панелі – за ними майбутнє



На будівництві, останній час використовують нові матеріали. До таких матеріалів відносять сендвіч панелі.

Сендвіч панелі бувають трьох видів. Розрізняються по внутрішньому заповнення полінуйтеся:

      • поліуретану,
      • мінеральна вата,
      • пінополістирол.

Кожен з цих матеріалів призначений для задоволення певних потреб.

Сендвіч панелі з пінополістиролу на даний момент цей наповнювач втрачає свою популярність, тому що йому на зміну прийшли нові і практичні матеріали - такі як мінеральна вата і поліуретан. Першим з матеріалів був пінополістирол. У кожного матеріалу свої танок і мінуси: пінополістирол не горить, а ось мінеральна вата легко займистий матеріал. Також великий плюс у пінополістиролу - його ціна, цей матеріал найдешевший. Даний матеріал використовується організаціями, у яких встановлені особливі параметри за ціною, ізоляції та вогнестійкості. Такий не запалюється матеріал використовується в будівництві торгових центрів, там де висока пожежна безпека.

Сендвіч панелі з наповнювачем з поліуретану

Поліуретан кращий матеріал, який використовується в багатьох напрямках. Цей матеріал своєчасно витіснили з ринку мінеральна вата та пінополістирол.

Сендвіч панелі з цим наповнювачем відрізняються насамперед теплоізоляційними властивостями.Будівельний матеріал не має собі рівних, завдяки чому його вибирають інвестори, які хочуть зменшити витрати на опалення об'єкта і на сумі грошей витрачених на будівельні матеріали. Внаслідок того, що у матеріалу висока здатність теплоізоляції і тонка стінка - це дозволяє економити внутрішню площу приміщення.

Не менш важлива перевага даного матеріалу - низька щільність наповнювача. Це властивість спрощує установку, через те, що нема потреби використовувати спеціалізовані будівельні машини на будмайданчику.

Сендвіч панелі з наповнювачем з мінеральної вати

Цей тип панелей має дві переваги: вогнестійкість і звукоізоляція. Одним з властивостей мінеральної вати є її поведінку під час пожежі. Цей матеріал має певну стійкість до вогню - вата займається через кілька годин, по досягненню певної температури .. Цього часу достатньо, щоб покинути будівлю зменшити втрати, викликані пожежею і уникнути жертв. Такий вид панелей має високу шумоізоляцію і використовується при побудові ТРЦ, клубів і студій звукозапису.

Кріплення сендвіч панелей

Залежно від потреб панелі також можуть бути з'єднані один з одним. Це відноситься до матеріалів з наповнювачем з поліуретану і мінеральної вати. Таке рішення може бути як у разі панелей з видимим кріпленням (панелі типу стандарт), так і прихованим (панелі типу плюс).

Ви можете вибрати панелі різного кольору і тим самим створити арт-дизайн своєї споруди. Цей варіант підійде для будівництва торгово-розважальних центрів і супермаркетів. Бо всі панелі мають великий вибір кольорів - це дозволить швидко і яскраво створити свій шедевр.Скориставшись таким матеріалом, ви швидко зможете побудувати свій будинок. Та зменшити заплановані трати грошей.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат