Послуги компанії «Фрінет»

16.04.2020 12:10 НОВИНИ ПАРТНЕРІВ



Компанія «ФРІНЕТ» - національний оператор широкосмугового доступу до мережі Інтернет.

Послугами широкосмугового доступу до мережі Інтернет від компанії «Фрінет» під торговою маркою «О3» користуються 148 тисяч абонентів в місті Київ, а також у Дніпропетровській, Житомирській, Запорізькій, Івано-Франківській, Львівській, Київській, Рівненській, Хмельницькій, Чернігівській областях. Детальну інформацію можна отримати тут https://o3.ua/ru/.

Інтерактивне телебачення

Сьогодні інтерактивне тв користується популярністю. Дана технологія дозволяє переглядати відео високої якості. Оскільки для цього треба передавати великі обсяги відеоінформації, то перед відправкою обов'язково потрібно виконувати її кодування. Уже перед переглядом на телевізорі проводиться її декодування за допомогою спеціальної приставки.

Сервіс цифрового телебачення та кіно OLL.TV від компанії «Фрінет» пропонує підключити більше 150 кращих національних і зарубіжних телеканалів. Крім того є можливість за запитом дивитися більше 30 000 фільмів і серіалів найвищої якості на будь-якому телевізорі. Одночасно доступний перегляд на 3-х пристроях.

Інтерактивне телебачення - це не тільки передача ТВ сигналу, але і можливість роботи з ним. При використанні інтерактивного телебачення гарантується просте управління ефіром. Це підвищує комфортність перегляду телевізійних програм, тобто:

  • Можна зупинити програму і подивитися її пізніше.
  • При бажанні можна перемотати програму для повтору.

Привабливі особливості інтерактивного телебачення, перш за все, пов'язані з повною свободою перегляду телепередач. При цьому гарантується висока якість сигналу без будь-яких збоїв при наявності стійкого інтернет зв'язку.

Компанія «Фрінет» забезпечує цілодобову підтримку клієнтів. Для цього можна зв'язатися з фахівцями за контактними телефонами або, використовуючи спеціальну форму на сайті. Після її заповнення відповіді на питання, що цікавлять, можуть бути направлені на вказану адресу електронної пошти. При необхідності або для уточнення та роз'яснення питань на зв'язок може вийти фахівець компанії. Є можливість використовувати боти в соцмережах, які є роботами помічниками.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат