Навіщо використовувати фільтри для води

28.03.2019 12:45 НОВИНИ ПАРТНЕРІВ



Деякі наші співвітчизники, відпочиваючи за кордоном, помічають, як жителі цих країн п’ють воду прямо з крану. Жителі України звикли до того, що як мінімум воду потрібно кип’ятити. Але і такої процедури недостатньо. В рідині, яка потрапляє до наших квартир, більше 2000 елементів, які становлять загрозу для здоров’я.

В розвинутих країнах використовується сучасна система фільтрації, тому мешканцям не потрібно проводити доочистку. В Україні така доочистка обов’язкова. З перших років життя людина повинна пити тільки очищену воду.

В країні лише 29-30% питної води відповідає санітарним нормам. Але і вона транспортується старими трубопроводами до користувачів. Найгірша ситуація в південних і східних регіонах. Дещо краща вона на півночі і заході країни, але водопідготовка і очистка потрібна і мешканцям цих областей.

Які функції виконує фільтр?

На щастя, кожен житель України може забезпечити себе та сім’ю якісним і недорогим обладнанням. Наприклад, фільтри Ecosoft мають доступну ціну, але забезпечують високоякісну очистку.

Багато років вода в Україні очищається за допомогою хлору. Звичайно, це досить якісний метод знезараження, але і сам хлор несе небезпеку для організму. На шляху забрудненої рідини повинна стати надійна очисна система, яка позбавить її від небезпечних домішок.

На filter.ua кожен зможе знайти для себе надійну систему очистки, яка буде доступна по ціні і високоефективна. Навіть примітивний пристрій зі змінними картриджами забезпечить якісну очистку.

На що здатні фільтри

Фільтри здатні:

  • Видаляти небезпечні хімічні речовини. Небезпека від неочищеної води не тільки в її потраплянні в організм через пиття. Хімічні речовини однаково небезпечні при митті в душі. Також вони можуть потрапляти з речей після прання. Тому навіть при купанні або пранні потрібно застосовувати фільтри для очистки.
  • Видаляти бактерії. Деякі паразити і хвороботворні організми без шкоди для себе переносять дію хлору. Потрапивши в організм, вони викликають тяжкі захворювання внутрішніх органів. Зокрема, системи травлення. Тому щоб позбавитися таких бактерій, потрібно застосовувати фільтруючі пристрої.
  • Затримувати механічні забруднення. Зміна кольору і присмаку води говорить про наявність дрібних залишків піску, пили, глини. Незалежно від регіону потрібно застосовувати пристрої, які затримують такі частинки.
  • Покращувати смак. Часто вода має металічний або інший неприємний присмак. Це говорить про наявність мінеральних солей в великій кількості. Спеціальні пристрої видаляють ці мінерали, пом’якшуючи воду и змінюючи її смак в кращу сторону.

Зовсім не обов’язково розуміти особливості фільтруючого обладнання, щоб зрозуміти, яке важливе значення вони мають. Але потрібно звертати увагу на особливості хімічного складу питної води в конкретному регіоні. Інформацію про склад можна знайти на сайтах організацій постачальників. Після цього можна вибрати найбільш підходящий для регіону фільтр.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат