Як правильно вибрати спортивне харчування для бодибілдера?

28.03.2019 12:39 НОВИНИ ПАРТНЕРІВ



З початку 2019 року спортивне харчування для бодибілдера в Україні переживає стрімке зростання. Позаяк сьогодні багато хто прагне вести здоровий спосіб життя, але далеко не всі досягають однакових результатів. Якщо у одних виходить наростити м'язи й скорегувати вагу, то інші відчувають лише втому, тренуючись на знос.

Виникає закономірне питання: чому хтось домагається поставлених цілей, а для когось вони лишаються недосяжною мрією? Вся справа в тому, що люди, которі досягають результативності, вживають спортивне харчування для бодибілдерів у вигляді харчових добавок, в яких збалансований вміст необхідних елементів допомагає розкрити всі резерви організму атлета.

Щоб купити спортивні добавки для качків в Ужгороді, Львові чи Києві, достатньо відвідати інтернет магазин Mordex.Net, де бодибілдерам запропонують величезний асортимент добавок за доступними і розумно обґрунтованими цінами.

Призначення спортивного харчування для бодибілдингу в Україні

Харчові добавки для бодібілдингу містять цілий комплекс речовин, які насичують організм киснем, вітамінами, легкозасвоюваним білком, швидкими вуглеводами, мінералами. Всі ці елементи необхідні для повноцінного відновлення спортсмена після інтенсивних тренувань і великих фізичних навантажень.

Крім цього, регулярне вживання добавок допомагає: нормалізувати обмін речовин; поліпшити діяльність всіх внутрішніх органів; підняти тонус і зарядити енергією; зміцнити суглоби, зв'язки і наростити м'язову масу; швидко відновитися після фізичних вправ і аеробних навантажень; досягти поставлених цілей.

І головне, бодибілдинг-харчування абсолютно безпечно для здоров'я, оскільки проходить всі стадії контролю якості та має відповідні сертифікати.

Кому необхідне спортивне харчування?

Грамотно підібраний склад харчових добавок дозволяє атлетам і тим, хто веде активний і здоровий спосіб життя, ефективно тренуватися і займатися спортом. У них включені інгредієнти звичайного харчування, але очищені від шкідливих жирів і непотрібних домішок, тому вони завжди працюють результативно. Досягти поставлених цілей без добавок у кілька разів важче, адже зазвичай атлетам заважають такі фактори, як: генетика (статура не залежить від людини, оскільки дається від народження); неповноцінне або незбалансоване харчування (звичайна їжа не завжди містить необхідні для організму елементи); недосипання тощо.

Спортивне харчування для качків насичує організм бодібілдера відсутніми корисними речовинами і допомагає в досягненні кращих результатів, причому без шкоди для здоров'я.

Спортивні добавки для бодібілдингу

Звичайно, всім нам, неважливо чи ми вчимося, працюємо на маленькій фірмі або заводі провідного виробника платіжних карток, час від часу хочеться відвідати популярний ресторан чи купити фруктові цукерки замість того, щоб тренуватися. Однак процес нарощування м'язів і створення рельєфного тіла це важка робота, причому не тільки в фізичному плані. Для коригування ваги необхідне правильне харчування, дотримання режиму, повноцінний відпочинок і відновлення після навантажень, яке дається не зовсім просто.

Під час вправ в м'язових волокнах утворюються мікротравми, і чим сильніше навантаження, тим більше руйнувань відбувається в м'язах. Щоб повністю відновити м'язи після тренування, потрібен час і вживання білка, який насичує організм амінокислотами.

На день людині потрібно 1,5-2 грами білка на 1 кг її ваги, тобто при масі тіла в 80 кг добова норма становить 120-160 грамів. Щоб зрозуміти, багато це чи мало, можна розібрати приклад. В 1 літрі молока міститься приблизно 30 грамів білка, і для покриття норми спортсменові потрібно буде випивати по 4-5 літрів на день. Уявити таке просто неможливо.

А ось регулярне вживання спортивного харчування забезпечує організм не тільки білком, а й іншими поживними елементами. Якісні добавки, замовити які можна на сайті Mordex.Net, швидко і безпечно допомагають наростити сухі рельєфні м'язи, зміцнити суглоби і зв'язки, проводити тренування з повною віддачею і домагатися найвищих досягнень у бодибілдингу.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат