Пекельний Привид - легендарний бейблейд на арені Infinity Nado

20.12.2019 16:22 НОВИНИ ПАРТНЕРІВ



А ваша дитина вже грає з бейблейдами? Це супер популярна сучасна гра, яка полонила увагу багатьох дітей. І не даремно, адже в турніри з бейблейдами можна грати цілою компанію, іграшки мають цікаву форму та дизайн, розвивають дрібну моторику рук, а також бейблейди можуть удосконалюватися. Таким чином дитині точно буде чим зайнятися. Для тих, хто ще не грав, маленький екскурс у гру.

Як грати з бейблейдами?

Бейблейд – це японський мультфільм, який і став базою для створення гри та іграшок. Для того, щоб грати, потрібен Вовчок, а також арена. Якщо у друзів вашої дитини є повний набор за ареною, то достатньо мати лише Вовчка. Проте, як правило, кожен хоче, щоб у нього був повний набір. На арені відбувається усе дійство. Дитина запускає свого “солдата” і той має виштовхнути з поля суперника або зупинити його. Виграш залежить від того, наскільки потужний Вовчок. Якщо ви хочете, щоб ваша дитина була переможцем обирайте надпотужний бейблейд Shadow Streak Пекельний Привид.

Бейблейд Пекельний Привид:  який він?

Якщо ви спеціаліст, то вже знаєте, що найкращий серед всіх бейблейдів вважається Пекельний Привид нової чудової серії Крек від компанії Infinity Nado. У набір входять два Вовчка, які у спліті можуть розділятися на три Вовчки відразу. Таких хід гарантує перемогу та заведе суперника з будь-яким інший блейдом  у безвихідь. Цей наір передбачений для дітей старших 5 років. І зроблений він з міцного та екологічного пластику, що робить його ще кращим. 

Що йде у наборі?

Окрім згаданих подвійних вовчків, ви можете знайти у наборі пристрій запуску та гнучкої стрічки старту. Також в набір входить ергономічний ключ, який знадобиться для сбору дзиґ. І для комфорту користувача є зручна рукоятка. 

Чому Пекельний Привид так необхідний дитині?

Перше – потужність. Адже це найпотужніша модель волчків. У нього специфічна конструкція, достатня сила удару і можливість ділитися в спліті на 3. Тому він може задати жару будь-якому волчку. З точки зору батьків, такі ігрові набори дуже корисні для дитини. По-перше, дитина навчається співпрацювати з іншими, тобто роботі в команді. По-друге, під час гри розвивається швидкість реакції, уважність та дрібна моторика. До того ж, стремління перемагати має бути розвинене з самого дитинства. 

Про конструкцію

Конструкція Пекельного Привида Shadow Streak достатньо специфічна. Адже вовчок може ділитися на 2 або 3. Це можливо завдяки пружинному механізму, а також перемикачу, який дає можливість знімати або ж встановлювати спеціальні заглушки. Задля активації перемикача передбачений крюк ланцюга або стартовий пристрій, який ви можете найти в наборі.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат