Рентгенохірургічна система Infinix-i Core+

27.11.2019 13:05 НОВИНИ ПАРТНЕРІВ



Медичні працівники, які шукають універсальну технологію візуалізації для задоволення своїх ангіографічних потреб, можуть знайти індивідуальні рішення за допомогою лінійки рентгенохірургічних систем Toshiba Infinix.

Системи Infinix-i забезпечують оптимальну якість зображення від емболізації чи ангіопластики до практично будь-якої іншої процедури, які передбачають керування зображенням, включаючи гібридні параметри АБО. Використання провідних інструментів для управління дозою та маючи безпрецедентну гнучкість та доступ до пацієнтів, Canon Medical Systems розробила унікальні апарати для дослідження будь-яких захворювань.

Діагностичне обладнання для кожного

Компанія Canon Medical Systems регулярно представляє нові і перейменовані застарілі системи. Це дозволяє клієнтам легко визначатися з технологіями, які відповідають їхнім клінічним і пацієнтським потребам.

Ангіограф Canon Medical отримав свою популярність завдяки:

  • покриттю від голови до ніг;
  • колінному повороту на 270 градусів;
  • можливості тримати дисплей вгорі під час досліджень під складними кутами;
  • синхронізованим обертовим коліматорам;
  • детекторам плоскої панелі.

Система Infinix-i Core+ розроблена спеціально для звичайних кардіологічних інтервенційних процедур з компактною одноплощинною рукояткою C за доступною ціною.

Інноваційна. Особлива. Неперевершена

Рентгенохірургічна система Canon є унікальним п'ятиосевим одноплощинним апаратом із підлоговим кріпленням. Він забезпечує регулювання, оптимальне як для звичайної інтервенційної кардіології, так і для використання при проведенні інших ангіографічних процедур. Ергономічний дизайн із технологією WorkRite дозволяє переглядати монітор у будь-якій точці приміщення. Це допомагає лікарям значно покращити клінічний робочий процес.

Діагностичне обладнання Infinix-i Sky + поєднує в собі унікальний розсувний подвійний дизайн C-arm. Це забезпечує безпрецедентну гнучкість та якість. З інноваційним відкидним кріпленням на руку та 3D-зображенням з будь-якого місця, система ідеально підходить для більш продуктивної інтервенційної радіології та проведення досліджень із онкології.

Infinix-i 4D CT безперебійно інтегрує інтервенційну лабораторію та КТ, щоб дозволити клініцистам планувати, лікувати та перевіряти в єдиній клінічній обстановці.

Toshiba Medical має спадщину XRVL, яка допомагає лікарям забезпечити максимальну доступність, догляд та безпеку пацієнтів. У компанії змогли удосконалити цю спадщину, випустивши Infinix-i Sky + – рентгенохірургічну систему, яка дозволяє клініцистам переміщати C-руку навколо пацієнта, а не навпаки.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат