Меблева фабрика FlashNika - український виробник сучасних меблів

04.01.2019 21:33 НОВИНИ ПАРТНЕРІВ



У мальовничому місті Чернігів є промислове підприємство, яке впевнено закріпилось в спеціалізованій ніші вітчизняного ринку, випускаючи продукцію нетривіального дизайну відмінної якості.

Мова йде виробника корпусних меблів FlashNika. Її виробнича база знаходиться в місті Чернігів, Гомельському провулку, будинок 17. Що саме можна сказати про неї?

1. Компанія була створена в 2002 році. З тих пір і до цих днів підприємство успішно функціонує – воно стало одним із провідних в Україні.

2. Фабрика виготовляє меблі бездоганної якості, екологічно безпечні, что підтверджується сертифікатами якості. В наявності є стандартні серії меблів, а для людей, що прагнуть унікальності, спеціалісти фабрики виготовлять індивідуальне замовлення.

3. Асортимент продукції, що випускає фабрика, невпинно зростає. На підприємстві є відділ дизайнерів, які розробляють сучасні моделі комп'ютерних столів, офісних меблів та інше...

4. Фахівці підприємства надзвичайно прискіпливо за світовими новинками в "меблевій моді". Після кропіткого аналізу матеріалу вони модифікують розробку меблів відповідно до актуальних запитів споживачів.

5. Фабрика працює лише з надійними постачальниками ДСП, кромки, фурнітури та іншої сировини для вироюницва.

6. Компанія спрямована на те, щоб задовольнити потреби своїх клієнтів максимально: покупці залишаються задоволеними не лише стильністю і якістю придбаних меблів, але й їх ціною та довговічністю. Отже команда фабрики FlashNika робить все, аби зменшити собівартість продукції при збереженні якості, внаслідок чого ціна за меблі, що пропонуються в фірмових магазинах, цілком доступна.

В чому переваги співпраці з фабрикою FlashNika?

FlashNika – одне з небагатьох підприємств вітчизняного ринку, ствердження якого про бездоганну якість та екологічну чистоту його продукції не є голослівною заявою. За бажанням будь-хто з покупців може ознайомитись з сертифікатами відповідності меблів, що випускає фабрика, санітарним нормам законодавства України.

Будь-хто може завітати на виробництво і переконатися, що його замовлення виконується в хороших умовах та на якісній техніці.

Виробництво базується на інноваційних виробничих потужностях, які обслуговуються фахівцями- професіоналами, захопленими ідеями новаторства. Тут виробляють якісні корпусні меблі для дому та офісу:

  • кухні;
  • шафи-купе різної геометрії та з розмаїтим фасадів (фотодрук, ДСП, МДФ, піскоструй);
  • меблі для вітальні, передпокою та гарнітур для спальні;
  • комп’ютерні столи (прямі, кутові, з полічками ітд...);
  • офісні меблі.
  • столи-транформери.

Фабрика вшановує здобутки попередників та традиції бездоганної якості й намагається бути в рядах флагманів меблевої моди. Усі вироблені на фабриці зразки виконані з сучасних матеріалів, відрізняються цікавою конструкцією та фурнітурою. Меблі можуть бути виготовленими на замовлення з будь-якого із запропонованих матеріалів – тому можна підібрати для себе дуже цікавий, найбільш бажаний варіант. Чернігівцям, щоб замовити вподобану ними модель, досить під’їхати за адресою: пр. Гомельський, 17. Жителі інших регіонів країни можуть замовити обрану продукцію на сайті фірмового магазину «FlashNikaМебель». Заявка оперативно обробляється і після оплати меблі, що вам сподобались, відразу ж будуть відправлені за вказаною адресою надійним перевізником.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат