Модні шпалери: рік 2019

31.01.2019 11:16 НОВИНИ ПАРТНЕРІВ



Тенденції у ремонті постійно змінюються, з’являються нові тренди та популярні рішення. Це стосується і оформлення стін у кімнатах. Для тих, хто проводить ремонт, важливо правильно підібрати шпалери і зробити так, щоби кімната виглядала сучасно.

Купити шпалери із поєднанням двох різних відтінків

Якщо бажаєте купити шпалери для вітальні у Львові, до цього можна підійти оригінально. Спеціалісти радять спробувати поєднати у одній кімнаті кілька відтінків чи стилів. Для прикладу, можна обклеїти дві стіни одним кольором, а дві інші – другим. Також можливий варіант, де одна стіна має інший колір шпалер, ніж три інших.

Такий підхід багатьом виглядає дивним, але у той же час, він робить стиль кімнати більш оригінальним. Це дозволяє розділити кімнату на кілька зон та візуально збільшити її об’єм. Це особливо вигідно, коли вітальну і так треба розділити на кілька зон, наприклад, місце для гостей, місце для відпочинку, місце для приготування їжі, тощо. При цьому треба дуже відповідально поставитись до підбору шпалер, щоби вони гармонували між собою.

Якщо використовувати такий підхід, то дуже бажано, щоби шпалери були однотонними. Тоді можна уникнути різких контрактів та поганого поєднання різних відтінків. Також слід бути обережними, якщо настінне покриття рельєфне чи представляє собою фотошпалери.

Шпалери різних відтінків на одній стіні

Якщо ви збираєтесь у магазин шпалер і плануєте щось ще більш оригінальне, то можна зібрати кілька різних шпалер на одній стіні. Це зробить інтер’єр ще більш незвичним та дозволить створити багато маленьких зон.

Як із попереднім варіантом, тут треба бути обережним та правильно підібрати відтінки. Вони повинні гармонувати між собою, тому при проектуванні варто звернутись до спеціалістів, а потім вже здійснювати покупку.

Варто пам’ятати, що власники будуть дивитись на ці шпалери майже щодня впродовж кількох років. Тому потрібно підібрати варіант, який подобається усім, не викликає конфліктів та буде вдало виглядати через багато років.

Поєднання однотонних шпалер із барвистими

Окрім однотонних, існують також модні різнобарвні варіанти. Їх можна всіляко поєднувати, щоби створити унікальний стиль. Якщо потрібні шпалери на кухню від Contempo чи бажаєте щоби підібрати для вітальні, зверніть увагу на цей варіант.

Цілком допустимо обробити більшість стін однотонним покриттям, а барвисті шпалери використати для однієї стіни. Це візуально виділить її та дозволить підкреслити її, особливо якщо ця стіна є першим, що бачать гості при вході до кімнати.

Також барвистими шпалерами можна покрити певний кут у кімнаті, додати їх у якості декоративних елементів. Нерідко спеціалісти радять використати їх для створення горизонтальних чи вертикальних смуг на стіні.

Купити модні шпалери для різних приміщень

Для вітальні у класичному стилі варто купити текстильне покриття. Також для неї підходить гобеленова тканина, яка створить неповторний вишуканий стиль. Для вітальні у сучасному стилі підходять варіанти зі складними геометричними візерунками та яскравими елементами.

Якщо бажаєте замовити шпалери для спальні від contempo.com.ua, тут підійдуть спокійні кольори. Класичним варіантом досі вважаються блакитні, бежеві та рожеві відтінки. Проте, зараз популярні нестандартні рішення у вигляді орнаментів.

Говорячи про кухню, тут більш доречними будуть вінілові шпалери. Вони доволі недорогі, при цьому їх легко чистити від бруду. Кухня є місцем, де існує великий ризик забруднити стіни, тому відповідне покриття є дуже практичним для цієї кімнати.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат