Прийшла холодна пора року – обираємо плед

11.10.2019 15:33 НОВИНИ ПАРТНЕРІВ



Час ховати легкі речі подалі й діставати усе тепле, що є. Осінній холод підкрався в оселі, збільшивши попит на гарячі напої та кумедні шкарпетки. Але цього недостатньо, бо впоратися з хандрою може тільки стильний плед. Восени він бере на себе чимало функцій – гріє, створює затишок, підіймає настрій, забирає втому після важкого робочого дня. Теплий плед, ніби огортає в обійми, щоб запевнити: усе буде добре, ти в безпеці. Але для цього потрібно купити такий, щоб він повністю відповідав вашим потребам та смакам. Перед тим, як зайти до інтернет-магазину, наприклад, https://bayubay.com.ua/pledy/, дізнайтеся більше корисної інформації.

Матеріали

Якщо вам не до вподоби спати під «колючим» та дуже теплим хутром, придивіться до мікрофібри. Це синтетичний матеріал, який вражає своєю м’якістю. Вироби з нього коштують значно дешевше, ніж з хутра. Але порівнювати їх не слід, бо вони мають зовсім різне призначення. Мікрофібра легка в експлуатації та вражає різноманіттям дизайнів. Одним словом, це про сучасні рішення.

Флісовий плед – це історія про мінімалізм. Ним не здивуєш гостей, він не особливо зігріє вночі, проте може стати справжнім другом. Зручний, недорогий, легкий, гіпоалергенний. Якщо обрати флісовий виріб, то він стане тільки вашим. Усі домашні це відчуватимуть без слів.

Корисні поради:

  • Якщо ціль – знайти покривало на диван для декору, зверніть увагу на колір його оббивки та килим, що лежить на підлозі. Можна йти двома шляхами: або дібрати текстиль в тон, або, навпаки, зіграти на контрасті й зробити його ключовим елементом інтер’єру.
  • У кімнаті, де багато деталей, краще на ліжко класти однотонні вироби, максимум – два кольори. Тоді композиція виглядатиме гармонічно.
  • Строкаті тканини з геометричним орнаментом, у клітинки чи в етностилі перетворять найпохмурішу кімнату в затишний куточок. Навіть якщо це стіни гуртожитку.
  • Холодна пора в Україні приносить не лише дискомфорт, а й чудові пейзажі. Це або жовте листя, або сірий мерехтливий дощ, або ж снігова ковдра. Аби сповна насолоджуватися природою з вікна, дивлячись цікавий фільм або читаючи захопливу книжку, потрібен стильний та теплий плед. Не відмовляйте собі у комфорті!

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат