Як обрати нішу для бізнесу правильно?

01.10.2019 15:25 НОВИНИ ПАРТНЕРІВ



Старт власної справи – важливий життєвий етап. Саме тому, важливо ретельно та уважно підходити до вибору бізнес-ніші. Ідея має бути прибутковою, конкурентною та максимально унікальною – це складові успіху. Тож сьогодні поговоримо про те, як визначитися з видом підприємницької діяльності, та що варто врахувати на старті.

Зверніть увагу: якісний бухгалтерський супровід – те, що потрібно будь-якому підприємцеві. Тому вже на етапі створення компанії важливо заключити договір про співпрацю з аутсорсинговими спеціалістами, або найняти бухгалтера в штат.

Отже, з чого ж почати, обираючи нішу для бізнесу? Перший етап – це детальний аналіз ринку. Важливо визначити, на які товари/послуги існує найвищий попит, та у яких галузях конкуренція є найменшою. Затребувані бізнеси у 2019-2020 році:

  • Освітні послуги – курси, семінари, тренінги та майстер-класи. Зокрема, проведення тренінгів на онлайн-платформах. На запуск такого бізнесу треба мінімум коштів. Головне завдання – знайти кваліфікованих викладачів, які зможуть дати реальну користь Вашій цільовій аудиторії.
  • Онлайн-торгівля (інтернет-магазини). У 2019 році, все більше клієнтів надають перевагу замовленню товарів в мережі. Тому усе, що варто зробити – це знайти продукцію, на яку існує великий попит. Сюди відносимо господарчі товари, косметику, гаджети та багато іншого.
  • Клінінг-сервіси. Послуги з прибирання є надзвичайно актуальними: сучасний динамічний ритм життя диктує свої правила. При цьому, ніша є майже повністю вільною. Ви не зіштовхнетеся з великою конкуренцією.

Також актуальне рішення – старт бізнесу в айті-сфері. IT-ринок України демонструє швидкі темпи зростання, тож перед підприємцями відкриваються широкі перспективи.

Вибір ніші для бізнесу: універсальні поради

Не кожна бізнес-ідея стає успішною, а левова частина компаній закриваються вже в перші роки існування. Саме тому, важливо прорахувати можливі ризики наперед. Правильний старт підприємницької діяльності, навіть якщо початкова ідея є надзвичайно вдалою, неможливий без:

  • Стартового капіталу;
  • Наявності бізнес-плану, складеного за участю спеціалістів;
  • Знань та навичок в сфері, в якій Ви плануєте надавати послуги;
  • Коректного вибору виду діяльності, реєстрації бізнесу згідно вимог чинного українського законодавства.

Порада наостанок: не чекайте швидкого результату. Іноді для того, щоб Ваша ідея окупилась, знадобиться не один місяць і навіть не один рік. Грамотний підхід, високий професіоналізм та наполегливість – невід’ємні «помічники» на шляху до мети. Бажаємо успіху!

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат