Зручний красивий халат для відпочинку і домашніх справ

22.01.2019 12:59 НОВИНИ ПАРТНЕРІВ



Халат – це таке ж втілення домашнього затишку, як плед, капці та крісло-гойдалка. Дім там, де наш улюблений халат. Це одяг, в якому ми повинні почуватися комфортно, розслаблено та вільно.

Розмаїття варіантів

Як не крути, а головними для халата є не стільки крій та фасон, скільки тканина, з якої його пошито.

  1. Махровий халат – вічна класика. В ньому затишно у будь-яку пору року. Махра добре поглинає вологу, створює комфортний для тіла мікроклімат, приємна на дотик. До того ж махрові халати дають змогу приховати недоліки фігури.
  2. Шовковий – вишуканий одяг, який підкреслить привабливість та сексуальність свого власника. Поверхня шовку надзвичайно ніжна, але міцна. Такі халати стануть у пригоді літньої спеки, адже вони мають природний охолоджуючий ефект. Єдиний відносний недолік шовкових халатів – їхня ціна.
  3. Бавовняні – тонкі, легкі, досить міцні для виконання повсякденної домашньої роботи. Тканина «дихає» та не подразнює шкіру. Однак бавовняні халати можуть «сісти» після прання.
  4. Бамбукові – гігроскопічні, добре поглинають вологу, не викликають подразнень, мають антисептичні властивості. За характеристиками бамбукові халати не поступаються махровим та бавовняним, але більш довговічні.
  5. Мікрофіброві – їх можна вважати альтернативою махровим. Завдяки структурі ворсу мікрофібра добре зберігає тепло, поглинає вологу, довгий час залишається м’якою та приємною на дотик.

Отже, якщо ви ще не вибрали свій затишний халатик, тепер ви знаєте про особливості тканин, які використовуються для пошиву цього одягу.

І все-ж таки навіщо?

Ще років 20–30 тому халат вважався ознакою «махрового міщанства», атрибутом домогосподарок та бабусь. Можливо, причиною тому був мізерний асортимент халатів у продажу.

Сьогодні ж купити якісний красивий халатик можна в багатьох офлайн- та онлайн-магазинах. Наприклад, інтернет-гіпермаркет Kasta пропонує величезний вибір домашніх халатів на будь-який смак і гаманець.

Хочете халат на застібці-блискавці? Будь ласка! Із запАхом? Вибирайте колір! Також до найпопулярніших фасонів належать:

  • халат-максі;
  • халат під пасок;
  • комплекти з шовкового або атласного халата, сорочки, білизни.

Загалом, халати потрібні для того, щоб людина мала змогу переключитися з робочого ритму на домашній і максимально розслабитися. Вранці, коли ми ще фактично не прокинулися, набагато приємніше поринути в обійми м’якого махрового халату, ніж намагатися одягнути джинси. Крім того, халат є більш практичним рішенням для виконання ранкового моціону.

Ви ще не маєте свого «домашнього улюбленця»? Тоді у будь-який зручний час вибирайте та замовляйте халат онлайн на https://kasta.ua/.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат