Літні сорочки для чоловіків - які моделі в моді

15.07.2019 18:52 НОВИНИ ПАРТНЕРІВ

Тенденції в чоловічій моді на літо 2019 року стоять під знаком елегантності і екстравагантності. Перш ніж відправитися на відпочинок, варто дізнатися, які футболки модні для чоловіків. Чи буде хорошим вибором класичний білий або краще вибрати більш цікаві моделі?

Святковий сезон 2019 швидко наближається. Чоловіча мода цього року має тенденцію бути класикою. Звичайно, в стилізації чоловіків також існує нестача менш очевидних і більш сміливих елементів. Що буде модним цього літа? Спеціально для Вас ми підготували комплект сорочок, який буде ідеальним для літа цього року!

Білі чоловічі сорочки

Класика і елегантність – це назавжди і цу не дивно. У білій сорочці, яка виконана з гладкого матеріалу, кожна людина чудово виглядає. Варто мати в своєму гардеробі хоча б одну таку модель, яка може бути належним чином адаптована до будь-якого одягу. Біла футболка чудово вписується в елегантний наряд, а також є елементем стилізації, яка зберігається в вільному і спокійному стилі.

Футболки з візерунками

Однак, ви не можете дозволити собі нудьгу. Незважаючи на те, що білі футболки - це класика, яка ніколи не виходить з моди, влітку 2019 року не може не вистачати візерунків у чоловічому гардеробі. Чоловічі подібні формати домінують цього літа. Футболки з простими смужками або крапками є гарним рішенням. Це деякі з менш сміливих проектів до формування стилю, які можна знайти в будь-якому магазині. Такі футболки ідеально підходять для кожної людини. Вони привертають увагу і ідеально підходять для відпочинку на пляжі. У візерунковій футболці кожна людина може відчувати себе сучасною і модною.

Футболки з квітами

На чоловічих футболках з'являються різні візерунки. Одним з популярних дизайнів цього літа є квіти. У більшості випадків вони є великими квітами, але є і такі моделі, де вся сорочка засіяна дрібними квітками. Це смілива пропозиція, тільки для сміливих чоловіків. Не кожен джентльмен наважиться надягати таку сорочку, і що більш важливо, цей варіант не влаштовує всіх. Однак, якщо ви любитель сучасних і нестандартних рішень, і вам подобається виділятися з натовпу, то цей шаблон сорочки створений для вас.

Футболки з цитатами

Повертаючись до класики, згадайте футболки з цитатами. Вибір величезний, тому кожна людина здатна вибрати для себе модель і напис, що найкраще виражає своє "я".

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат