Дорого чи дешево: купуємо пластикові вікна в Україні

15.07.2019 14:52 НОВИНИ ПАРТНЕРІВ



Ціна на металопластикові вікна складається з двох частин: комплектуючі та монтаж. Від них же залежить і якість вікна ПВХ, його успішна робота протягом багатьох років. Розібратися з ціноутворенням допоможуть спеціалісти компанії "Перфект вікна" — українського виробника, який на ринку з 2006 року.

Обираємо комплектуючі

Імпортні профілі перевірені роками, в їх якості ніхто не сумнівається. Але сьогодні і в Україні напрацьовано серйозний досвід, який здатний гарантувати високу якість випущених профілів. При цьому ціна на металопластикові вікна з вітчизняними комплектуючими завжди буде нижче, ніж у того ж німецького профілю. Оптимальним по вартості варіантом стає дочірне виробництво в нашій країні закордонного бренду.

Перфект вікна

Візьмемо як приклад VEKA:

  • єдиний європейський стандарт якості;
  • гарантія 15 років;
  • високі показники по енергозбереженню.

Що стосується здатності протистояти температурним перепадам і динамічним навантаженням — не у всіх регіонах така характеристика необхідна. Немає сенсу говорити про серйозні перепади температури в Херсоні чи Запоріжжі і переплачувати за додаткові удосконалення. А от для Києва це питання актуальне.

Те ж саме стосується і динамічних навантажень. Вікно на другому поверсі, що виходить у двір, і вікно на десятому поверсі з зовнішньої сторони будинку витримують абсолютно різні навантаження. Все це потрібно враховувати, купуючи вікна пластикові.

Фурнітура для пластикових вікон

Якості вітчизняної фурнітури поки довіряти складно, за винятком рідкісних випадків. А ось китайська, вироблена на відомих фабриках, серйозно конкурує з європейськими аналогами. При цьому дозволяє добре заощадити. Але все ж таки рекомендується надати перевагу європейським брендам.

Склопакет — що варто знати

Оптимальна кількість камер — дві (все-таки зими бувають холодні). Більше є сенс ставити тільки біля аеродрому і в північних широтах. Знову ж таки, багато що залежить від місця розташування конкретної квартири і її поверховості. Вітчизняні склопакети зовсім не гірше дорогих імпортних. Хороший ефект для зниження тепловтрат дасть також застосування плівки, яка відображує тепло.

Перфект вікна

Монтаж — це серйозно

Тут економити не варто, хоча кошторис за монтаж може становити до 20% від ціни вікна. Якісна установка пластикових вікон не може бути дешевою. А від правильного монтажу залежить відсутність деренчання в подальшому і термін служби всієї конструкції.

Якщо шукаєте, де купити пластикові вікна, звертайтеся до спеціалістів компанії Perfect. Український виробник, який використовує профілі VEKA, німецьку фурнітуру WinkHaus, Roto, пропонує продукцію високої якості за доступною ціною.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат