Табір для дітей в Карпатах

03.07.2019 17:51 НОВИНИ ПАРТНЕРІВ



Якщо ви бажаєте обрати найкращий відпочинок для вашої дитини, то пропонуємо звернути увагу на пропозиції від дитячого табору, який розташований на курорті Ізкі в Карпатах. Неперевершена краса місцевої природи, чисте гірське повітря, цілющі мінеральні води у поєднанні з максимально комфортними умовами проживання, здоровим харчуванням і веселими розвагами – це дійсно мрія для кожного маленького гостя.

Потрапити у дитячий табір в горах можна у червні, липні, серпні. Для трьох заїздів підготовлені спеціальні програми, засновані на вивченні іноземної мови, розкритті кулінарних здібностей чи навчанні верхової їзди. Кожна дитина, що відпочиває у нашому таборі, офіційно застрахована від нещасних випадків, має ретельний догляд і одночасно зайнята тією справою, яка їй подобається. Справжні веселощі, безпека і оздоровлення – це головні переваги дитячого літнього відпочинку в IZKI.

Умови в дитячому таборі на курорті Ізкі

Чому багато батьків обирають наш дитячий табір в горах? Для цього існує кілька важливих причин:

  • високоякісне 5-ти разове харчування у ресторані. При цьому 80% їжі готується з ЕКО-продуктів, які вирощуються на власній фермі курорту;
  • проживання в готелі «Конференц Холл», в комфортабельних номерах з санвузлами;
  • організація цікавого дозвілля з автобусними і пішими екскурсіями на Закарпатські водоспади, гори, озера;
  • організація прогулянок на конях з можливістю проведення індивідуальних занять;
  • екскурсії на кошару для ознайомлення з традиційним сироварінням, на пасіку;
  • факультатив іноземних мов у англомовному таборі, можливість прямого спілкування з «носієм мови»;
  • автобусні тури до місцевих пам’яток (водоспад Шипіт, озеро Синевир, село Іза, термальні води Косино-Берегово, Мукачево, Ужгород, музеї і пам’ятники Колочави);
  • баня, масажі;
  • різноманітні майстер класи, арт-терапія, живопис, мистецтво, конкурси, командні ігри.

Перебування дитини на курорті в таборі, розташованому у Карпатах, є не тільки цікавим, а й одночасно дуже корисним для здоров’я. Активний відпочинок вдало поєднується з навчанням новому, спілкуванням з однолітками, розвитком. Крім того, відпочивати в Ізкі з відвідуванням іпотерапії, прийманням мінеральної води рекомендовано діткам, які мають хронічні захворювання, пов’язані з ВСД, остеохондрозом, бронхіальною астмою.

Кращий табір для дітей в горах

Який дитячий табір в горах кращий – це питання вже не для вас, якщо ви обрали наш курортний комплекс. Серед переваг запропонованого маленьким відвідувачам відпочинку додатково слід відзначити:

  • гарантовану безпечність і страхування;
  • ретельний індивідуальний догляд;
  • здорове харчування, засноване на ЕКО-продуктах.

Забронювати путівку легко – для цього скористуйтеся онлайн формою або зв’яжіться з нашими менеджерами у зручний спосіб. Зверніть увагу на документи, які потрібно оформити перед тим, як відправити дитину до табору відпочинку. Для шкіл, туристичних агентств пропонуються спеціальні програми продажу путівок.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат