Ресторан у RAMADA LVIV для розкішного весілля

03.07.2019 17:50 НОВИНИ ПАРТНЕРІВ



Для святкування весілля обирають красиве і зручне місце з унікальними локаціями, де молодята і гості почуватимуться максимально комфортно. Якщо ви шукаєте, де весело і незабутньо провести визначну подію вашого життя, пропонуємо звернути увагу на сучасний готельний комплекс RAMADA LVIV.

Замовляючи ресторан для весілля у Львові у цьому готелі, ви отримуєте можливість відсвяткувати весільну церемонію, провести вдалу фотосесію, а також насолодитися вишуканими стравами від шеф-кухаря. Для молодят і гостей на території комплексу створені всі необхідні умови, які є важливими при бажанні організації ідеального весілля.

Банкетні зали ресторану BallPoint приємно здивують вас стильними і затишними інтер’єрами, наявністю сучасної мультимедійної техніки, а також добре продуманим і різномаїтим меню та багатою алкогольною картою. Додатково відвідувачам пропонується тематичне дизайнерське прикрашання залу весільним декором, щоб позбавити молодят витрачати свій час на пошуки оригінальної фотозони, квіткових композицій, інших святкових елементів.

Особливості ресторану у готелі RAMADA LVIV

Магічна атмосфера, яку дарує ресторан для весілля Львів, є вишуканим додатком до розкішних інтер’єрів, авторської кухні і професійного обслуговування. Спеціально для весільного свята готується вишукане меню з використанням досвіду кваліфікованих кухарів, тільки найсвіжіших і найсмачніших продуктів та перевірених і новітніх технологій приготування.

Святковий банкет може проводитися в будь-якому форматі. Якщо виникне потреба, то весілля можна відсвяткувати в одному з банкетних залів готелю:

  • RamadaHall класичного стилю, розрахований на прийом до 180 гостей одночасно;
  • Absolute в модерновому стилі «Лофт», здатний прийняти до 80 відвідувачів вашого весілля;
  • NetHall – невеликий зал на 30 осіб, в якому ви зможете затишно провести незабутній вечір з найближчими людьми;
  • Terrace – сучасний зал, розрахований на 50 гостей, який користується популярністю завдяки приємному інтер’єру і виходом в подвір’я з літньою альтанкою і літнім майданчиком.

До всіх залів можна під’їхати автомобілем, вони мають окремі інфраструктури, а також виходи на літні майданчики.

Якщо ви бажаєте провести ексклюзивне весілля, то можете замовити виїзну церемонію в патіо RAMADA LVIV площею 320 м2 або на відкритій терасі площею 120 м2, розташованій на другому поверсі готелю.

Додатково пропонуються такі послуги, як:

  • координатор весілля;
  • створення авторського меню, окремого дитячого або дієтичного меню з особистим контролем від шеф-кухаря;
  • весільне декорування залу під ключ;
  • смачний і модний кенді-бар від кондитера ресторану;
  • весільна випічка А la chef;
  • номер для молодят у подарунок при замовленні весілля в готелі від 50 осіб.

Як замовити весілля в кращому ресторані Львова?

Замовити ресторан для весілля Львів ви можете у зручний для Вас спосіб – звернувшись до менеджерів телефоном або через зручну online форму, розміщену на сайті готельного комплексу. Телефонуйте, щоб вже зараз домовитися про попередню зустріч і обговорення всіх важливих деталей вашого ідеального весілля у ресторані BallPoint.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат