Вибір дивана: для кожної кімнати свій особливий варіант

10.06.2019 13:10 НОВИНИ ПАРТНЕРІВ



Звісно, неможливо наосліп купити перший ліпший диван і приткнути його в будь-яку кімнату. Є конкретні потреби й особливості для кожного приміщення. складно уявити диван-книжку на кухні чи кухонний шкіряний кутовий <strong>диван у вітальні

Сучасний асортимент меблів дозволяє обирати свій особливий варіант для кожної кімнати з урахуванням практичності для кожної. В нашій статті ми розповімо про те, на що варто орієнтуватися обираючи дивани для дому. А професійним консультантом в цьому питанні для нас став інтернет-магазин МебельОК.

Шукаючи свій ідеальний варіант, задумайтесь над такими речами:

  • для якої кімнати необхідно придбати диван?
  • яке його основне завдання?
  • яких параметрів необхідно дотриматись?

Вітальня

м'які дивани

Це саме те місце, яке першим кидається в очі, коли хтось заходить до оселі. Вітальня потребує ретельного підбору меблів. Доцільно використати дешевші та простіші моделі, наприклад, для спалень, але для гостьової обирайте дорогий презентабельний диван. Приділіть увагу підбору стилю, кольору, типу матеріалів. Безпрограшне рішення – обрати прямий диван. Він вдало виглядає один, але якщо дозволяє простір та бюджет, доповніть його кріслами та столиком. Ще один вагомий плюс диванів для вітальні – наявність додаткових функцій. Крім практичних ніш для речей, деякі моделі мають зручні широкі підлокітники-полиці, висувні столики або навіть міні-бари.

Спальня

Диван для спальні виконує зовсім інші функції. Якщо у гостьовій або вітальні він розташований для прийому гостей, повинен розкладатися, бути широким та вмістким, то зі спальнею зовсім інша ситуація. В спальній кімнаті вже розташоване ліжко, тож диван просто доповнює інтер’єр і має бути маленьким та компактним.

Кухня

Найкращий варіант для кухні – кутовий диван в оббивці зі шкіри або шкірзаму. Він значно вущий за звичайний диван, але функціональний – здатен містити від 3 до 5 осіб, в основі має високу нішу для посуду та кухонного приладдя.

Дитяча

дитячі дивани

Вибір дивану для дітей – особливий розділ в каталозі м’яких меблів. Якщо він призначений для сну, повинен розкладатись, мати зручний для дитини механізм та бути ортопедичним. Обираючи звичайний інтер’єрний диван, звертайте увагу на дизайн. Діти багато часу проводять у власних кімнатах, тож речі повинні бути красивими і яскравими.

Не дивлячись на те, для якої кімнати ви шукаєте диван, звертайте увагу на якість. В Україні попит на дивани великий, тож є багато достойних виробників. Наприклад, в інтернет-гіпермаркеті меблів Mebelok представлено понад 60 перевірених брендів, тож ви точно знайдете найкращий варіант для будь-якої потреби.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат