Характеристики та особливості кладки керамічних блоків

13.05.2019 12:29 НОВИНИ ПАРТНЕРІВ



Керамічні блоки — це сучасна заміна традиційній цеглі. Завдяки використанню цього матеріалу під час Блоки керамічнібудівництва індивідуальних житлових будівель можна зменшити витрати на різних аспектах. Наприклад, легка вага кожного блоку, яка досягається завдяки порожнинам, дозволяє зменшити навантаження на фундамент. Великі розміри впливають на час зведення об’єкту й витрати сумішей, а також прискорює процес зведення споруди на 15-20%, що дає можливість зменшити кількість днів оплати заробітної плати будівникам.

Також варто відзначити технічні особливості матеріалу. Гарні звукоізоляційні якості дозволяють використовувати керамічні блоки для зведення міжкімнатних перегородок, а високий коефіцієнт паропроникності впливає на зручний клімат всередині об’єкту. Не маловажливими деталями конструкції блока є спеціальні пази, які зменшують або виключають використання клейового розчину і в результаті усувають пропуск холоду через стик.

Особливості кладки стін із керамічних блоків

Ціна керамічних блоків залежить від форми, розміру та порожнин, але всі вони виправдовують свою вартість та дають можливість зекономити на інших аспектах будівництва та експлуатації об’єкту. Варто пам’ятати, що зведення стін із використанням керамічних блоків можливо лише професійними будівниками, які знають усі технології та правила роботи. Наприклад, однією із таких особливостей є заборона класти блоки на традиційний цементний розчин, який при потраплянні в порожнини зменшує їх теплові якості.

Інтернет-магазин «Оксамит-Інтер» слідкує за якістю своїх товарів і розповсюджує лише вироби перевірених постачальників, адже процес виготовлення цього будматеріалу передбачає суворий контроль всіх етапів, для того щоб керамічні блоки відповідали всім нормам та стандартам. Пропонуємо вам ознайомитися з основними етапами зведення стін:

  • Перевірка рівності поверхні фундаменту
  • Формування кутів об’єкта
  • Поступове зведення стіни та з’єднання дротом з зовнішньої сторони
  • Нанесення розчину, укладання наступних блоків та збирання зайвого розчину
  • Постійна перевірка рівності

Керамоблок поротерм має у своїй конструкції спеціальні пази, які виключають використання розчину. Купуючи цей матеріал в інтернет-магазині «Оксамит-Інтер», ви можете бути впевнені в його якості та довгостроковій службі. Також у нас ви знайдете багато корисних речей для зведення затишного будинку.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат