Портал «На урок»

07.05.2019 14:08 НОВИНИ ПАРТНЕРІВ



Класичних шкільних знань буває недостатньо для повноцінного розвитку дитини. Через це більшість батьків та вчителів намагаються додатково залучити дітей до вивчення нового матеріалу. Сучасні ресурси пропонують вчителям, батькам та дитині, цікаві курси, після проходження яких у школяра будуть більш глибокі знання в різних сферах науки. портал «На Урок» - це дійсно цікавий ресурс, який приваблює школярів з будь-якої частини країни.

Особливості курсів

Сучасні вебінари - це великий крок на зустріч онлайн-освіті. На представленому сайті будь-який користувач зможе знайти курси на різну тематику. Завдяки постійному оновленню інформації, користувачі зможуть бути у курсі всіх нових подій.

Завдяки роботі ресурсу, всі користувачі зможуть отримати корисну інформацію від справжніх професіоналів свого діла. На сайті зареєстровано багато провідних учителів та спеціалістів з різних куточків України.

Всі запропоновані заходи відбуваються безкоштовно, тому кожен бажаючий зможе отримати необхідну інформацію.

Онлайн-курси

Більшості школярів зазвичай нудно вивчати якусь нову інформацію. Таке відбувається не лише із-за лінивості дитини, а й через нецікаву подачу матеріалу. “На Урок” - це ресурс, який пояснює шкільну тематику цікаво та зрозуміло. Спеціалісти порталу зможуть підтягнути будь-якого учня до ДПА та ЗНО.

На онлайн-курсах навчаються школярі з різних куточків України. Кожен зможе знайти інформацію на будь-яку тематику, яка буде подаватися цікаво и простою мовою.

Проходження навчання відбувається в декілька етапів:

  • На порталі не прості уроки, а онлайн-курси. Через це всі предмети викладаються вчителем через студію, а учні зможуть переглянути всю інформацію дистанційно. Під час занять, користувачі бачать презентацію і чують пояснення викладача.
  • Якщо шкільні предмети зазвичай слугують для пасивного слухання, то представлені курси активно залучують всіх слухачів до процесу. Під час занять всі розв'язують задачі, та відправляють відповіді в загальний чат.
  • У кожного учня є свій власний кабінет, де його чекає “база знань”. В цьому розділі учень отримує доступ до презентацій, відеороликів та домашніх завдань.

Для більш зручного використання ресурсу, користувачам пропонують вибрати свій клас. На сайті представлені курси для учнів від 3-ого до 11-ого класу.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат