Огляд ефективного інсектицида Кораген

22.04.2019 19:08 НОВИНИ ПАРТНЕРІВ



Інсектицид Кораген – це захісний препарат, якій часто використовується для обробки культур на огороді та у саду. Він ідеально підходить для боротьби з комахами, які проявляють стійкість до ядохімікатів. Дія починається практично відразу, причому можна відмітити її тривалість.

Огляд

Кораген створила американська агротехнічна компанія DuPont з урахуванням ефективності, простоти використання. Препарат випускається у вигляді суспензії, але відрізняється високою концентрацією активних речовин. Основний компонент – це хлорантраніліпрол.

Речовини починають діяти зразу після того, як опиняться у травному тракті будь-якої комахи. При цьому комахи можуть не їсть препарат, тому що він діє навіть через шкіру. Після того, як із м’яз виводиться кальцій, комаха паралізується, а в скорішому часі – погибає. Це триває до 2-3 доби, тому відмічається швидкий вплив.

Переваги

Кораген відрізняється важливими перевагами, які відмічаються початківцями та опитними фермерами:

1. Препарат є сучасним. Для його створення використовуються лише сучасні технології, які були перевіреними у спеціальних умовах. Тому сучасні, навіть інноваційні, технології вважаються дуже важливими.

2. Ефективність препарату відмічається, незалежно від погодних умов. Тому висока температура, засуха або часті ливні не будуть знижувати ефективність. Це дуже важливо для садоводів і городників, які піклуються про свій майбутній урожай.

3. Дія є практично моментальною. Більшість інсектицидів впливають повільно, тому необхідно враховувати цю перевагу. За мінімальний час відмічається ефективна дія.

4. Препарат є безпечним для бджіл. Тому опитні фермери можуть бути спокійними за якість меду, якій дають бджоли.

5. Інсектицид є гарантовано безпечним для людей. Однак необхідно враховувати інструкцію, тому що використання препарату повинно бути правильнім.

6. Відмічається дуже добра дія для урожайності багатьох культур. Можна враховувати особливості дії у тих випадках, коли потрібно збільшувати урожай.

При необхідності Кораген можна використовувати з іншими інсектицидами. На сайті https://vseroste.com.ua можна придбати Кораген, який буде ефективним у боротьби з комахами та добре впливає на урожайність культур.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат