Енерджі трейд груп: ціна на газ знизилася вдвічі



Найбільший український енергопровайдер «Енерджі трейд груп», який вже десять років працює на ринку поставок газу в нашій державі, вважає, що сьогодні кон'юнктура цін на природний газ дозволяє особливо вигідно придбати блакитне паливо за форвардними контрактами.

Згідно з повідомленням компанії-постачальника, навесні поточного 2019 року ціна на газ знизилася на 100% (або в 2 рази), якщо порівнювати з жовтневої ціною минулого 2018 року.

При цьому в у Енерджі трейд груп повідомляють, що зараз найоптимальніший час закуповувати газ наперед, оскільки на поточний момент його вартість становить близько 7000 за тисячу кубометрів, тоді як півроку тому ціна була 13 500. До цього часу, якщо брати середній показник ціни попередніх років, то «літня» ціна на газ відрізнялася від «зимової» всього приблизно на 15 відсотків.

Саме зараз час купувати газ - Енерджі трейд груп

Що ж таке форвардні поставки? У Енерджі трейд груп пояснюють: їх суть в тому, що покупець платить деяку передоплату і фіксує вартість потрібного йому обсягу газу на якийсь період. Як би не коливався ринок в цей час, ціна палива для клієнта за цей період не зміниться. Це дуже вигідно в умовах нестабільного ринку, підкреслюють в Енерджі трейд груп, так як такий підхід дозволяє планувати бюджети заздалегідь без жодних "сюрпризів".

Щоб купити блакитне паливо «на майбутнє», підкреслюють в Енерджі трейд груп, необхідна лише невелика передоплата в розмірі всього 10% від кінцевої вартості необхідного обсягу газу. При внесенні цієї суми ціну поставки газу в необхідній, заздалегідь обумовленій кількості, можна зафіксувати на цілий рік.

У розвинених країнах західної Європи такі поставки газу та інших видів палива популярні вже давно, і купити блакитне паливо за форвардними контрактами можна не тільки на рік, а й на півроку і навіть на квартал. «У нашій країні на поточний момент ми пропонуємо форвардні поставки на рік» - пишуть у компанії Енерджі трейд груп.

Компанія Енерджі трейд груп - лідер енергетичного ринку природного газу в Україні. Працює на ринку з 2009 року і спеціалізується на постачанні природного газу та електроенергії для середнього та малого бізнесу.

На поточний момент Енерджі трейд груп нараховує понад 2500 клієнтів бізнес сектора по всій Україні, для яких діють центри обслуговування споживачів в 17-ти регіонах країни.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат