Якого бренда краще придбати кросівки

17.04.2019 17:24 НОВИНИ ПАРТНЕРІВ



Кожен чоловік, що вибирає собі чергову пару нових кросівок, хоче не тільки заощадити, але і придбати якісне взуття. Тому недивно, що більшість людей перевагу надає моделям відомих брендів, таких як Nike і Adidas.

Кожен з цих брендів намагається постійно радувати споживачів стильними і зручними моделями. Але усім хочеться користуватися лише кращим, тому нерідко при виборі взуття обох брендів у чоловіків виникає питання, а якому з них краще віддати перевагу?

Якщо звернути увагу на цінову політику, то кросівки Найк, мають в принципі аналогічну вартість, що і кросівки Adidas. Тому використати цей критерій як порівняння не вийде. У кожного виробника представлені як дорогі, так і доступні моделі. В інтернет-магазині "Мегаспорт" ви маєте можливість переконатися в цьому . Представлений на сайті megasport.ua асортимент кросівок цих двох брендів, порадує кожного доступною ціною. Але якому з брендів все ж краще віддавати перевагу?

Піар обох брендів

Якщо звернути увагу на те, що останнім часом говорять про ці бренди в ЗМІ, то може створитися враження, що Найк вже давно не той, що був раніше, і істотно поступився бренду Адидас. Але це не так. Все зараз, що роздувається навколо бренду Адидас, є не чим іншим, як спробою створити ілюзію захоплення цим брендом ринку.

Насправді, як і раніше, Nike продовжує займати лідируючі позиції, і наповнювати ринок на 95% баскетбольним взуттям. Ці дані опублікував на своїх сторінках Forbes. Але окрім того, цього бренду кросівки випускаються у більшій кількості чим усі інші, є ще декілька аспектів, що вказують, що саме цього бренду взуття, є більш популярне чим всі інші.

Цікаві факти про кросівки Найк

Навряд чи хто знає про те, що логотип, присутній на цих кросівках був розроблений не досвідченими фахівцями, а звичайною студенткою, яка за свою роботу отримала лише декілька доларів. На сьогодні цей логотип, відноситься до кращих, він добре виглядає на будь-якому спортивному товарі, починаючи зі взуття і закінчуючи одягом.

Спочатку це взуття розроблялося для бігу, але на подив у результаті стало синонімом іншого виду спорту, а саме баскетболу. І наостанок, багато хто ще пам'ятає фільм "Назад в майбутнє". Так от там, молодий головний герой в першій частині фільму ходив якраз в кросівках цього бренду. І згодом Найк дійсно випустив такій моделі взуття.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат