Право останнього бою, влада і гроші



Все гаряче і гаряче стає на Україні напередодні другого туру виборів Президента.

Володимир Зеленський, набравши основну підтримку в південно-східних областях, впевнене нарощує її вже в центральних і західних регіонах.

Петро Порошенко, як видно з зміни його риторики з конструктивною в сторону популізму, втрачає впевненість.

Чого лиш коштує публічна здача аналізів, нав'язана лідеру України, його суперником! Порядок денний від "віри, армії, мови" перейшла в розряд "скільки у кого холестерину в крові".

Але не встигли відстріляти залпи обопільних звинувачень, сторони викочують на рубіж нові важкі озброєння. І якщо Зеленський це бачить в спілкуванні з західними дипломатами, то Петро Олексійович у втягуванні в свою орбіту підтримки крайніх правих націоналістів. Протягом останніх п'яти років, націоналістів не сильно балували посадами і плюшками. Їхня доля був воювати за неньку, ховати полеглих і випрошувати земельні ділянки.

Але як видно, в Адміністрації Президента вирішили, що саме ставка на консолідацію правих біля славного імені Петра Олексійовича, додасть в скарбничку відсутні відсотки. Ставку вирішили робити на саму радикальну з націоналістичних організацій, на УНА-УНСО. Нагадаємо, саме членів УНА-УНСО Миколу Карпюка та Станіслава Клиха засудили в РФ до тривалих термінів за вбивство російських військових у Чечні. Як повідомляє портал і бізнес http://koordynator.info/, з посиланням на телеканал ZIK.UA, саме на платформі цієї партії планується похід націоналістів, а тепер уже явних сателітів Блоку Петра Порошенка, в Раду восени. І як стверджує лідер націоналістів Ігор Мазур, бойовик з позивним "Тополь", радикали готові об'єднатися.

Про це вже заявляють польові командири Національних дружин, Свободи і Правого сектора. Адже вони за своїм мисленням і світосприйняттям апріорі не готові голосувати за "шоумена".

За великим рахунком, такий хід по розколу націоналістичного середовища виглядає як банальна помста оточення Петра Олексійовича колишньому партнеру і соратнику Арсену Авакову. Саме останній зумів консолідувати навколо себе передовий загін Національних дружин. Саме вони переслідують кандидата в Президенти України Порошенка під час його агітаційного туру Україною.

Зігравши на недалекоглядності та образі бойовиків УНА-УНСО і Правого сектора, АП протиставить їх більш підготовленим бійцям Азова. Нагадаємо, саме Арсена Авакова націоналісти УНА-УНСО, Правого сектору і Свободи звинувачують у вбивстві Олександра Музичка "Білого" в березні 2014 року.

На фото: Ігор Мазурик "Тополя" оголошує "хрестовий похід" проти глави МВС Авакова.

Ігор Мазурик в хрестовому поході з УНСО

Може і зіграє така карта в технологічних партіях. Як кажуть в народі: жирафа велика, їй далі видно. Але в будь-якому випадку, націоналісти програли. Їх розмінюють при першому зручному випадку. Виграють тільки нові фюрери, які з'являються як проліски ранньою весною. Рядовим залишаються драні камуфляжі і право "останнього бою". А тим, хто ними торгує - влада і гроші.

Коментарі :


02.05.2019 08:45 Мирослав

Продажні шістки бариг і олігархів! Сашко перевертається в могилі. Тополя ти зрадник і продажна тварина. Добре що не всі підтримують тебе. Шкода Бобра, бо поважна людина. користуєтесь його хворобою і торгуєте прапором. На палю!


Додати коментар

 

 

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат