Ідеї оновлення інтер’єру



дизайн інтер'єру

Свіжий та сучасний дизайн інтер’єру хочеться мати кожній людині. Деякі влаштовують з цією метою капітальний ремонт. Інші надають перевагу доповненню інтер’єру новими елементами та деталями. Оновити дизайн будинку можна різними способами. Це залежить від бюджету та побажань замовника.

Стилі дизайну інтер’єру

На даний момент існує дуже багато різноманітних стилів дизайну інтер’єру та їх різновидів. Серед найбільш розповсюджених можна виділити:

  • Кантрі – етно-стиль, в якому використовуються натуральні матеріали (переважно дерев’яні чи кам’яні) світлих кольорів.

  • Мінімалізм – характеризується лаконічністю засобів, використанням природних нейтральних кольорів та геометричних форм.

  • Класичний – основними рисами є наявність простору, використання дорогих та розкішних меблів та матеріалів, великої кількості аксесуарів.

  • Гранж – зовнішньо нагадує класичний стиль, але з використанням більш дешевих матеріалів.

  • Поп-арт – енергійний та яскравий стиль, де використовуються сучасні матеріали, незвичайні елементи дизайну, малюнки тощо.

  • Техно – холодний стиль, якому притаманні сірі кольори, грубі фактури, матеріали зі скла, каменю, металу.

  • Ф’южн – лаконічне поєднання на одному просторі різних стилів.

  • Хай-тек – дизайн сучасних високих технологій та новизни.

  • Еко-стиль – використання тільки натуральних матеріалів, спорідненість з природою.

  • Лофт – трансформування нежилих приміщень під житло.

  • Кітч – змішання різних напрямів у дизайні інтер’єру, де основною рисою є «поєднання непоєднуваного».

Дизайн інтер'єру Дизайн інтер'єру Дизайн інтер'єру Дизайн інтер'єру

Декілька бюджетних ідей для інтер’єру будинку

Оновлення дизайну будинку не обов’язково потребує капітального розмаху. Іноді достатньо змінити невелику кількість деталей, щоб отримати принципово новий сучасний інтер’єр.

Ідеї для інтер’єру, які можливо реалізувати швидко та без великих витрат:

  1. Приховати недоліки та показати переваги. Цим важливим принципом потрібно керуватися у всьому процесі створення дизайну. Це стосується стін, вікон, розташування кімнат та ін.

  2. Новий погляд на звичний дизайн допомагають внести яскраві кольори. Якщо вони не зіпсують гармонію в вашому дизайні, можна добавити килим яскравого кольору, штори, постільну білизну тощо.

  3. Модні сучасні шпалери – це завжди актуально. Але це досить не дешеве задоволення. Тому можна змінити частину шпалер лише в одній зоні (біля ліжка або на одній зі стін). Цей хід допоможе створити індивідуальний та принципово новий дизайн інтер’єру вашої кімнати.

  4. Зараз актуальними є наклейки на стіни, плитку, меблі та ін. Зображення на них досить різноманітні (пейзажі, люди, дитячі персонажі та ін.). Вони допоможуть освіжити кімнати без зайвих витрат.

  5. Гарний ефект в інтер’єрі має гра протилежних кольорів (біле-чорне, золото-срібло). Можна таким чином поєднати меблі або оздоблювальні матеріали.

  6. Сезонність текстильних виробів допомагає періодично оновлювати інтер’єр. Бажано змінювати за цим принципом скатертини, штори, покривала та ін.

Дизайн інтер’єру від компанії «Ваш інтер’єр»

Підібрати дійсно стильний та сучасний дизайн інтер’єру не підготовленій людині дуже важко. Це потребує наявності певних навичок у цій сфері, знань усіх сучасних тенденцій, а також гарного смаку. Саме тому студія «Ваш інтер’єр» пропонує послугу створення дизайну інтер’єру будь-якого приміщення (квартир, будинків, а також офісів, торгових центрів, готелів та ін.).

Наші фахівці мають величезний досвід у цій сфері. Ви маєте змогу замовити послуги дизайнера інтер’єру, який допоможе зробити ваше приміщення сучасним, комфортним та привабливим. Кваліфіковані спеціалісти створять для вас індивідуальний дизайн-проект, підберуть відповідне обладнання, матеріали та декоративні елементи дизайну. Наші майстри виконають усі необхідні роботи, щоб втілити ваші мрії у життя.

Наша адреса:

м. Львів, вул. Щирецька 36/5(04), ☎ 0322955539, 0966054051

Графік роботи:

Пн.-Пт. – 10.00-19.00Сб. – 10.00-18.00Нд. – 11.00-18.00

Наш сайт: https://vashinterier.ua

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат