ЖК «Зоряний» у Чернівцях



Знайти на ринку первинної нерухомості недорогий, комфортний і вдало розташований житловий комплекс досить важко. Однак, ЖК «Зоряний» у Чернівцях — виняток. Сучасна будівля розташована поруч з красивою парковою зоною. Процес будівництва повністю відповідає європейським стандартам якості. Житловий комплекс було зведено із застосуванням інноваційних технологій та високоякісних будівельних матеріалів.

Об'єкт розроблений за індивідуальним проектом з ретельним опрацюванням планування квартир і прибудинкової території. Житло передається покупцеві в стані «від будівельників», що передбачає можливість будь-якої обробки. При цьому, всі поверхні опрацьовані до дрібниць, і не потребуватимуть додаткових робіт на підготовку до обробки.

Особливості будівлі та комунікацій

Представлений житловий комплекс виконаний на монолітній каркасній основі з утепленими фасадами, цегляними стінами і перегородками. Стелі квартир по висоті складають 2,8 метра. Будинок повністю електрифікований, без підводки потенційно пожежонебезпечних газових комунікацій. Незалежне електричне опалення в кожній квартирі дозволяє повноцінно прогрівати приміщення до комфортної температури з максимально раціональним витрачанням енергоресурсів. При цьому, в кожній квартирі встановлено сучасний трьохтарифний лічильник електроенергії, який дозволяє істотно економити на енергоресурсах.

Особливу увагу приділено безпеці мешканців будинку. Під'їзди та прибудинкова територія забезпечені системою відеоспостереження з виведенням на централізований пульт управління. Також передбачена індивідуальна трансформаторна станція, яка забезпечує безперебійне постачання електроенергії виключно для житлового комплексу «Зоряний».

Інфраструктура

Житловий комплекс «Зоряний» володіє розвиненою інфраструктурою, і знаходиться в 15-ти хвилинах пішої ходи від центру міста. У кроковій близькості є торгові центри, заклади охорони здоров'я, дитячі садки і мальовничі паркові зони, школи, спортивні клуби та багато іншого. До найближчої зупинки громадського транспорту не більше п'яти хвилин пішої ходьби, а до стадіону «Буковина» близько 7 хвилин. Комплекс складається з трьох блоків, два з яких вже здані в експлуатацію. Третій будинок знаходиться на стадії зведення, що передбачає можливість вибору квартири з широкого асортименту варіантів.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат