Присяжний перекладач у Варшаві. Що ми можемо запропонувати?

30.12.2018 13:35 НОВИНИ ПАРТНЕРІВ



Володіння іноземною мовою відкриває багато можливостей, а професійні послуги перекладу допомагають досягти поставленої мети.

Команда професіоналів Tłumacz in Poland готова впоратися з будь-якою поставленою задачею і здатна стати надійним партнером на шляху до успіху!

Багато хто з молодих і перспективних людей відправляються вчитися за кордон, хтось співпрацює із зарубіжними бізнес-партнерами. У таких ситуаціях нерідко потрібні різні послуги перекладу, будь то переклад документів чи навіть простого водійського посвідчення. При цьому недостатньо добре знати мову - необхідні спеціалізовані навички, робота в команді. Наприклад, для укладення договору з іноземною компанією може знадобитися участь перекладача в переговорах, нотаріальний переклад, підготовка договорів тощо.

Бюро перекладів Tłumacz in Poland, а саме присяжний перекладач у Варшаві (https://tlumacz-in.pl/ua/) пропонує повний спектр послуг перекладу за двома мов: англійської та французької. При необхідності, до виконання завдання підключаються консультанти з різних областей, носії мови.

Агентство надає широкий спектр послуг за напрямками:

  • Нотаріальний, письмовий, усний переклад;
  • Редагування і коректура текстів;
  • Проставлення штампу "Апостиль" і консульська легалізація.

Ми знаємо, наскільки важливо цінувати і берегти час. Для вашої зручності ми ввели замовлення послуги перекладу онлайн. Здійснити оплату можна за допомогою електронних платежів, а також скористатися послугами кур'єрської доставки. Для постійних клієнтів передбачені знижки. Корпоративне обслуговування включає в себе надання особистого менеджера, сервіс 24/7, індивідуальну дисконт-програму і ряд інших бонусів.

Надаючи будь-які послуги, бюро перекладів отримує певну оплату за виконану роботу. У будь-якому випадку повинна бути надана якісна робота.

Критерії, яким відповідає бюро перекладів Tłumacz in Poland:

  1. Профільна освіта співробітників, підтверджене відповідними дипломами та сертифікатами.
  2. Досвід роботи від 5 років.
  3. Наявність сертифікатів, відгуків попередніх клієнтів.
  4. Співпраця з вузькими спеціалістами: економістами, юристами, інженерами, медиками та т. д.<.li>
  5. Наявність в команді носіїв мови, редакторів, коректорів.
  6. Широка спеціалізація, супутні послуги.
  7. Індивідуальний, клієнтоорієнтований підхід.
  8. Можливість замовити тестову роботу.

Ми будемо раді співпраці!

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат