Новинний агрегатор ukr.ai

18.12.2018 18:27 НОВИНИ ПАРТНЕРІВ



Новинний агрегатор ukr.ai - спосіб залишатися в курсі всіх новин, використовуючи один ресурс.

Портал https://ukr.ai - це унікальний майданчик різнопланових новин. На ресурсі можна знайти дуже багато корисної інформації, яка надається в мережі перевіреними інформаційними агентствами. Модератори дуже уважно стежать за достовірністю публікацій. Саме тому гарантується висока якість контенту. За допомогою сервісу відвідувачам надається можливість щодня отримувати всю новинну картину.

Важливі особливості

Привабливою особливістю порталу є простота у використанні. Сайт відрізняється дуже зручним інтерфейсом, навігацію по якому  легко освоїти навіть новачку.

Зліва на сайті розташована у зона з датою. Тут також можна знайти курси валют і при необхідності вибрати мову. В верхній частині екрану можна використовувати фільтри для сортування новин за рубриками.

Зручною функцією є можливість сортування новин за окремими категоріями. В кожній рубриці представлено п'ять найпопулярніших новин. Вибираючи певну новину користувач може познайомитися з невеликим анонсом Якщо він його зацікавить, то він має можливість почати читати повну версію публікації.

На сайті відбувається оновлення в оперативному режимі. Записи оновлюються кожну хвилину. Це дуже зручно, коли виникає необхідність знайомитися з будь-якими важливими подіями або при відстеженні трансляції спортивних змагань.

Якщо інформація з будь-яких джерел не влаштовує користувача, то він може відмовитися від неї за допомогою спеціальних фільтрів. Тобто, на порталі надається можливість створити персоналізовану базу. Інформацію на сайті можна переглядати з будь-яких мобільних гаджетів.

Якщо буде обрана українська мова, то новини будуть відображатися тільки з україномовних ресурсів. Але при заміні мови на російську,відкривається можливість використовувати російськомовні і зарубіжні СМІ. Дуже зручно, що на новинному агрегаторі є розділ регіональних новин. Тут в режимі онлайн, можна відслідковувати події, які відбуваються в конкретному регіоні. Приваблива особливістю сайту є відсутність реклами. Ніякі спливаючі вікна не будуть відволікати від прочитання цікавих публікацій.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат