Где дают кредит при плохой кредитной истории

18.12.2018 18:22 НОВИНИ ПАРТНЕРІВ



Зараз отримати гроші в МФО на різні потреби не становить більшості населення України. Але є і певна категорія громадян, для яких ця можливість стає в багатьох кредитних організаціях недоступною. Причиною тому, є наявність поганою кредитною історії. Але не потрібно вважати, що вона з'явиться, може виключно у несерйозних людей.

На жаль, з'явиться, грошові труднощі можуть у будь-який момент, практично у будь-якої людини. Несподівано, наприклад, може пройти скорочення штату, через якого приносить раніше хороший дохід робота, стає загубленою. Проблеми зі здоров'ям або навіть пожежа, також можуть спровокувати швидке зникнення раніше відкладених для погашення кредиту в МФО коштів. І в таких ситуаціях, уникнути попадання в чорний список МФО, неможливо.

Погана історія ще нічого не означає

Так, потрібно визнати, що багато МФО, людині, яка бажає взяти кредит з поганою кредитною історією гарантовано відмовлять у виконанні подібного бажання. Але є в країні і ті, що ігнорують наявність цього, на думку деяких кредитних організацій, незначного аспекту. Адже оступиться, може кожен. А це не означає, що потрібно повністю перестати людині, довіряти.

Власне саме з цієї причини, деякі МФО, готові видати кредит навіть в разі наявності поганою кредитною історії. Звичайно, потрібно визнати, що в цьому випадку, розраховувати на отримання суми з невеликою відсотковою ставкою навіть не варто. Як правило, всім людям, які мають раніше неоплачені борги, згодом кредит, якщо і видається, то лише за завищеною відсотковою ставкою або ж під заставу.

Пошук МФО

Як раніше було сказано, не всі подібні організації згодом дадуть ще раз в борг гроші. Знайти ж МФО, готове навіть з неплатниками мати справу можна двома способами. Перший спосіб, складається з особистого звернення в кожне відоме в місті МФО і очікування результату. А ось, другий спосіб, полягає в пошуку МФО через компанію «Мій Ощад».

Представлена на сайті цієї компанії інформація про МФО, дозволяє в лічені секунди знайти підходящу організацію, здатну на вигідних для клієнта умовах забезпечити його швидко потрібної величини сумою. Слід зауважити, що представлений в каталозі перелік МФО, на цьому сайті не тільки постійно перевіряється на актуальність, а й піддається поповненню новими кредитними організаціями, готовими мати справу з людьми, що володіють поганою кредитною історією.

Коментарі :


07.01.2019 17:42 Андріц

Терміново потрібно 35000 грн строком на 5 років


Додати коментар

 

 

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат