Замовити торт з доставкою у Львові



Торт - чи не головний символ будь-якого свята. Принаймні, презентація торта і урочисте його розрізання є частиною церемонії на весіллі, на дні народження, на банкеті на честь ювілею компанії ... Для таких випадків не підійде кондитерський виріб, куплений в магазині - ці торти красиві і смачні, але дуже стандартні.

торт на замовлення

Якщо у вас намічається ювілей або весілля, дитяче свято, день народження, в кондитерській Bilka Ви зможете замовити торти ручної роботи на будь-який смак!

Торт на замовлення - це красиве і смачне завершення будь-якого торжества, оригінальний солодкий подарунок, що висловлює палкі почуття, приємний знак подяки коханій людині, другу, колезі. Майстри кондитерської компанії «Bilka» створили безліч неповторних за смаковими якостями, презентабельних на вигляд тортів для будь-якого приводу, свята для дорослих і дітей.

торт з новим роком

Вся продукція виготовлена з натуральних інгредієнтів без вмісту консервантів. Замовте торт на дитяче свято і не турбуйтеся про здоров'я малюків! Розробляйте нестандартний дизайн ласощі або підбирайте запропоновані нашими фахівцями варіанти прикраси для торта.

На нашому сайті представлені зразки тортів, виготовлених нашими кондитерами. Ви можете вибрати відповідні види коржів, улюблені прошарку, просочення і оформлення, що відповідає темі свята.

торт від білка

Торт за індивідуальним замовленням обов'язково обрадує винуватця торжества, припаде до смаку гостям, стане справжньою окрасою дорослої вечірки або дитячого ранку.

За допомогою торта можна передати свої почуття, розповісти про свою любов або висловити подяку. Подаруйте коханій солодке серце в День Святого Валентина, мамі або дружині 8 Березня - букет з їстівних троянд, дочки чи сина на день народження - фігурку персонажа з улюбленої казки або мультфільму.

торт з відривними мазками

Вибирайте для тортів красиву напис, побажання, щоб підкреслити гарячі емоції!

Замовити торт у Львові можна на сайті https://bilka.ua/torty-na-zamovlennya/ нашої компанії або по телефону. Підсолодіть життя своїм близьким, наповніть кожну мить прекрасними смаковими відчуттями і візуальної красою! У нас є муссові, бісквітні і класичні торти на замовлення, з доставкою по Львову і за доступними цінами.

смачний торт

Свіжість, якісна упаковка, повна відповідність побажанням замовника - також неодмінні атрибути якісного кондитерського шедевра.

Будь-які торти на замовлення від нашої кондитерської, це гарантія смаку!

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат