Чоловічий верхній одяг: у чому ходити взимку 2019

24.11.2018 23:40 НОВИНИ ПАРТНЕРІВ



Який верхній одяг на чоловіках в сезоні осінь-зима ви бачите найчастіше? Я - пуховик! Але ж в чоловічому гардеробі, як і в жіночому, є велика кількість інших предметів. Поговоримо про те, що модно в цьому сезоні!

Коли я питаю клієнтів-чоловіків, чому вони вибрали саме пуховик на зиму, найчастіше чую: «А що ще носять?». Пропоную розібратися в видах актуального чоловічого верхнього одягу і в тому, як і з чим його носити в цьому сезоні. А в цьому нам допоможе інтернет магазин жіночого та чоловічого одягу https://emili.com.ua.

Чоловіки в моєму оточенні, як правило, менше схильні до впливу модних тенденцій і купують собі одяг на досить тривалий період. Однак це зовсім не означає, що вони вибирають «застарілі» моделі. Швидше за їх вибір падає на щось універсальне, то, що прослужить кілька сезонів і що можна зробити актуальним, поєднуючи з другим одягом певним чином.

Я думаю, деякі з вас помітили, що мода чоловіча та жіноча все більше зближується, створюючи як би людину без статі. Жіноче вбрання підкреслює мужність, а чоловічі навпаки, жіночність. І в цілому мода прагне до комфорту і зручності. Тактильно приємні тканини, одні і ті ж принти в жіночих і чоловічих колекціях, велика кількість кольору на чоловічих показах. Теми сезону також перегукуються: спорт, мілітарі, 80-е. Кожен вибирає те, що йому ближче, орієнтуючись на фігуру і спосіб життя.

Давайте розберемо, які фасони чоловічого верхнього одягу актуальні в цьому сезоні. Для щасливчиків, які проживають в південних широтах, ще актуальні бомбери, джинсові куртки і плащі. Причому в цьому сезоні плащі і все це різноманіття було не тільки в звичних спокійних тонах, але і незвичайного забарвлення. На деяких показах траплялися навіть бомбери, розшиті квітами. Взагалі в цьому сезоні в чоловічій моді спостерігається акцент на торс і велика кількість досить короткою верхнього одягу.

Про що варто пам'ятати при виборі? Про те, куди і з чим ви збираєтеся носити одяг. Бомбер і джинсовка НЕ впишуться в гардероб чоловіка із суворим дрес-кодом.

Другий важливий момент - особливості фігури. Укорочені куртки при масивному верху і наявність живота можуть візуально перетворити чоловіка в карамельку чупа-чупс. Пам'ятайте, що вертикалі витягають, а це значить, подовжені варіанти верхнього одягу будуть виглядати набагато виграшніше. Мініатюрним чоловікам же варто бути обережніше з подовженими варіантами курток і занадто довгими плащами і пальто. Враховуйте і те, що буде одягнено під верхній одяг. Якщо чоловік носить піджак, то, простежте за тим, щоб цей піджак не стирчав з-під верхнього одягу. Найкраще приміряти все - куртки, пальто і плащі поверх того, з чим ви будете їх носити. Оцінити, чи зможете ви підняти руку (особливо актуально для тих, хто їздить у громадському транспорті), нахилитися, наскільки вам в цьому комфортно.

Як я вже говорила, кольори і малюнки в чоловічому та жіночому одязі в цьому сезоні дуже схожі: клітина, смужка, місцями квіти. І якщо джинсовку однозначно веде комплект в casual стиль, то бомбери в цьому сезоні використовують і в більш офіційних комплектах. Поєднуйте лаконічний бомбер з класичними брюками, сорочкою, пуловером і краваткою, щоб отримати комплект для офісу з нестрогим дрес-кодом. А у вільний час такий бомбер відмінно підійде до джинсів чінос в поєднанні з футболкою або трикотажем і спортивним взуттям.

Не можна не згадати і подовжені пуховики - в цьому сезоні вони були помітні на чоловічих показах, і парки, ще один різновид верхнього одягу. І ті, і інші спочатку предмети спортивної стилістики, але в наші дні змішання спорту з елегантністю стало невід'ємною частиною життя, тому часто можна зустріти і більш лаконічні варіанти цих предметів, які відмінно вписуються в сучасний чоловічий офісний гардероб. Любителі ж стилю Casual, думаю, оцінять комфорт і різноманітність комплектів, які можна створити з паркою і пуховиком. Брюки і джинси, трикотаж і сорочки, спортивне взуття, все це здорово буде виглядати з паркою або пуховиками. Головне, додати колір і фактури!

Думаю, ви переконалися, що в чоловічому гардеробі теж може бути різний верхній одяг. Головне, щоб він відображав характер свого власника і відповідав образу життя! Вносьте різноманітність у своє життя і свій гардероб! І підходьте до вибору одягу з розумом, з огляду на всі свої індивідуальні особливості.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат