Гранітні надмогильні пам’ятники



Надмогильні пам'ятники з граніту

Рано чи пізно у кожного з нас йдуть з життя близькі люди. Їх втрату ніколи не було легко перенести і прийняти. Але, навіть якщо близькі не поряд фізично, це не означає, що вони не залишаються у пам'яті. Назавжди залишається місце їхнього поховання, куди можна прийти, помолитись, пригадати близьку особу, побачити риси любого обличчя на вигравіюваній стелі.

Для висловлення щирих почуттів, віддання данини прихильності, для того, щоб про людину завжди пам'ятали, залишають певне нагадування. Цим символом сьогодні виступають памятники з граніту.

Якщо розглядати співвідношення зовнішнього вигляду, ціни, якості та довговічності, будь-який майстер порекомендує купити пам'ятник з граніту. Цей натуральний камінь має високу міцність і здатний простояти десятки років.

гранітний пам'ятник

Переваги гранітного каменю:

  • Стійкість до будь-яких погодних явищ. Цей матеріал не схильний до впливу ні дощів, ні сонячних променів, ні морозів і снігопадів. Яким би не був клімат, надгробок буде залишатися таким же, як і в перші дні після встановлення. Відповідна товщина гранітних плит забезпечує міцність та довговічність виробу;
  • Твердість - якщо на композиції є дрібні, ретельно опрацьовані деталі, вони не пошкодяться з плином часу.
  • Простота догляду. Якщо ви хочете отримати надгробок, за яким не потрібно постійно доглядати, краще рішення - замовити гранітний пам'ятник. Цей камінь не вимагає регулярного очищення і складних процедур. Прибрати пил і бруд з поверхні ви зможете простими підручними засобами. Все, на що вам потрібно буде звернути увагу, - це стан висіченого портрета і написів. Для збереження їх контрастності, потрібно періодично підфарбовувати їх спеціальною фарбою.
  • Широка палітра кольорів. Ви можете замовити пам'ятник з граніту не тільки в звичному сіро-коричневому відтінку, але і в багатьох інших: чорному, червоно-коричневому, рожевому, зеленому. Великим попитом користуються композиції з каменю габро - чорного з сірими вкрапленнями.
  • Можливість виконання портрета і написів у формі таблички. Портрет і текст не завжди вибиваються на камені - часто виготовлення пам'ятників з граніту відбувається з додаванням фотокераміки. Такі таблички можна періодично оновлювати, внаслідок чого надгробна композиція буде залишатися завжди доглянутою і акуратною. Фотокераміку достатньо очищати від пилу разом з іншими поверхнями.
  • Можливість створення цілісної композиції. Крім виготовлення пам'ятників, з цього каменю виконуються і надгробні плити, і вазони, і цоколі, та квітники.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат