Послуги сучасної стоматологічної клініки



Стоматологічна клініка Ельвіри Безвушко

В наш час мало хто може сказати, що у нього здорові рівні зуби та гарна посмішка. Неправильне харчування, відсутність належної гігієни ротової порожнини, спадковий фактор, погана екологія згубно позначаються на наших зубах. Тому для кожної людини престижна стоматологічна клініка є першою й головною сходинкою в лікуванні зубів.

Стоматологія № 1

Якщо у вас ще немає свого стоматолога, але є необхідність відбілити, реставрувати, вилікувати каріозні зуби, зняти запалення ясен чи позбутися каменю, тоді введіть на своєму смартфоні чи ноутбуці запит – якісна стоматологія львів. Перед вами з’явиться список лікарень, що є у місті. Зверніть увагу на розташування самої будівлі, вартість послуг і, звичайно, на відгуки пацієнтів. Одна з відомих та успішних стоматологій, де основним напрямком є ​​надання лікувальних та профілактичних заходів, в якій запроваджене сімейне обслуговування – це стоматологічна клініка Ельвіри Безвушко. До її головних переваг можна віднести:

  • надання різних видів стоматологічних послуг;

  • створення п'яти власних лікувальних методик;

  • обслуговування на високому рівні;

  • розташування в центрі міста.

Цей заклад охорони здоров'я – є найпершим в Західній Україні, де фахівці займаються лікуванням флюорозу, а також гіпоплазії емалі. Саме тут вже 16 років працюють лікарі вузької спеціалізації, що постійно проходять навчання і стажування в Україні та за кордоном. Три роки тому клініка отримала звання лідера в національному бізнес-рейтингу країни. Саме тут працює професор Ельвіра Безвушко, чиїм ім'ям названо стоматологічний заклад.

Широкий спектр послуг

Фахівці клініки проконсультують кожного пацієнта, який до них звернеться, із будь-якого питання, яке стосується лікування чи профілактики стоматологічних захворювань, допоможуть зробити правильний вибір серед великого асортименту послуг. Вам запропонують:

  • профілактику або лікування каріозних зубів;

  • професійну чистку, відбілювання;

  • реставрацію зубного ряду;

  • ендодонті;

  • установку вінірів;

  • імплантацію;

  • протезування будь-якої складності;

  • вирівнювання прикусу, зубів.

У випадках, коли зуб не підлягає відновленню, лікар запропонує видалити його безболісним способом. Запалені ясна чи пародонтоз тут можуть вилікувати за короткий проміжок часу, а тим, хто любить шик та блиск – прикрасити зуби за допомогою стразів із діамантів або золота.

Консультація професора

У стінах названої клініки працюють лише професіонали. Наприклад, Ельвіра Валентинівна є не тільки першокласним стоматологом та доктором медичних наук, вона ще й завідувач кафедри ортодонтії Львівського медичного університету. Тому більшість людей бажають потрапити на прийом саме до неї.

Первинна консультація охоплює такі види послуг:

  1. Обстеження зубів (комплексне).

  2. Оформлення карти пацієнта.

  3. Складання плану подальшого лікування.

  4. Підбір індивідуальної програми профілактики карієсу та засобів домашньої гігієни.

  5. Рекомендації з приводу правильного раціону.

Добре, що охорона здоров'я облдержадміністрації міста має такого чудового професіонала як Ельвіра Валентинівна. За її плечима 20 років досвіду роботи, понад 200 наукових публікацій та 8 підручників. Вона входить до складу Асоціації стоматологів нашої країни, вважається одним із кращих викладачів на кафедрі ортодонтії, що займається підготовкою фахівців. До речі, навчання за контрактом або на бюджетній формі відбувається українською та англійською мовами. Майбутні стоматологи займаються докладним вивченням теми профілактика хвороб та здоров'я зубів, працюють над удосконаленням методів лікування ортодонтичних патологій.

Здорові білосніжні зуби — це реально

Двері стоматології відкриті щодня для всіх охочих мати привабливу посмішку. Фахівці з солідним стажем роботи використовують сучасне і якісне обладнання. Кожен пацієнт обирає послугу, котра йому підходить за ціною.

В клініку професора Ельвіри Безвушко можна сміливо приводити навіть малюків. Лікарі знайдуть підхід до кожної дитини, зроблять все можливе, щоб перший візит виявився абсолютно не страшним й безболісним.

При бажанні вилікувати свої зуби та дізнатися, як їсти солодощі і не мати карієсу, потрібно записатися на консультацію до стоматолога, який припав вам до душі, оформивши онлайн-заявку на сайті клініки.

Адреса клініки: м.Львів, вул.Ш.Руставелі 32/1,

тел. (032) 276-76-38, (097) 682-83-82, (093) 483-63-54.

Години роботи: пн - пт 9.30-19.00, сб - за попереднім

Сайт клініки: http://elvirabezvushko.com.ua

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат